100.000₺ civarı 7800x3d/5070ti taksit şeçenekleri olan hazır sistem

KomtanKrang

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
100.000₺ 7800x3d/5070ti taksit şeçenekleri olan hazır sistem önerisi istiyorum güzel farklı önerilere hep açığım şimdiden çok teşekkürler

Neden hazir sistem sart?Sistemi toplayamam korkusu mu var?Tek tek toplayarak hem taksitli alirsin hem de fiyatini hak eden sistem olur
çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için fakat 12 ay taksit lazım olduğundan mütevellit tek tek topluyamıyorum bende farkındayım tek tek topaladığım taktirde daha iyi ve daha ucuz bir sistem toplayabildiğimden fakat böyle lazım

çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için fakat 12 ay taksit lazım olduğundan mütevellit tek tek topluyamıyorum bende farkındayım tek tek topaladığım taktirde daha iyi ve daha ucuz bir sistem toplayabildiğimden fakat böyle lazım
12 ay vadesiz taksit veren bir site yok hocam tek tek amazon hepsiburada idefix gibi yerlerden ürün alırsanız 6 taksit vade farksız tüm sistemi toplayabilirsiniz.

12 ay yok ki.Hepsiburada'da 9ay kuveytürke ve hepsiburada world e özel peşin fiyata taksit var.Onun harici başka yok diye biliyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem üzerinden önerilere göre gerekli yükseltmeleri yapabilirsin

Tek kötü yanı ram ve ssd onun dışında fena değil.
Screenshot_20.webp

Geri