temmuzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
Amazondaki satıcıyla aynı satıcı amazondakine görsellere fan fotosu koymamışlar, aynı fiyat ama kasa.
b650-s kötü bir anakart 7800x3d düşünüyorsanız daha iyi bir anakart bakınBende kendime böyle bir şey düşünüyorum hocam, düşünceleriniz nelerdir?
70K bütçem vardı, zorlayabildiğim kadar zorladım max bu kadar çıkar.
hocam özellikle fansız koydularsa bir sebebi vardır çünkü fanlı olan fiyat 10k
Amazondaki satıcıyla aynı satıcı amazondakine görsellere fan fotosu koymamışlar, aynı fiyat ama kasa.
Gravix 5A'da kasa olarak sadece bunlar mevcut.b650-s kötü bir anakart 7800x3d düşünüyorsanız daha iyi bir anakart bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Corsair 3500X Beyaz Tempered Glass RGB 850W 80+ Gold USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa
Corsair 3500X Beyaz Tempered Glass RGB 850W 80+ Gold USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
üstüne ptt avm bende niye açılmıyor site olarak garip
Yok hocam o firma farkı fiyatları dalgalandırıyorlar sürekli. Amazondaki de fanlı açıklamalarında yazıyor. Zaten iki modeli var kasanın fanlı boş ve fanlı psu'lu.b650-s kötü bir anakart 7800x3d düşünüyorsanız daha iyi bir anakart bakın
![]()
Corsair 3500X Beyaz Tempered Glass RGB 850W 80+ Gold USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa
Corsair 3500X Beyaz Tempered Glass RGB 850W 80+ Gold USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
üstüne ptt avm bende niye açılmıyor site olarak garip
tamam hocam o zaman kasa bu artık net.
gerçektne çok garip büyük hata okumasa görsele göre derlendirsek ki degerlendiriyoruz alınmaması için sebep ama eger fanlar ve psu su varsa f/p fiyatıan göreYok hocam o firma farkı fiyatları dalgalandırıyorlar sürekli. Amazondaki de fanlı açıklamalarında yazıyor. Zaten iki modeli var kasanın fanlı boş ve fanlı psu'lu.
tuf yapGravix 5A'da kasa olarak sadece bunlar mevcut.
B850 Asus Tuf'ta mı karar kıldın.tamam hocam o zaman kasa bu artık net.
Ana kart b 850 btf
5070ti ekran kartı
98003xd işlemci
lexar ram 32 gb
başka ne önerirsiniz eklemem gereken bir şeyler var mı ?
bir de ekran kartı olarak hangi 5070ti ı önerirsiniz bir sürü marka bir sürü farklı fiyat var piyasada
sen b850 btf önermiştin sanırım o yüzden direkt senin dediğini okeyledimB850 Asus Tuf'ta mı karar kıldın.
Böyle mi hocam?gerçektne çok garip büyük hata okumasa görsele göre derlendirsek ki degerlendiriyoruz alınmaması için sebep ama eger fanlar ve psu su varsa f/p fiyatıan göre
tuf yap
buda fiyat fazla geldi gözüme konuu dagıtmayalım bana özelden yaz yardımcı olayım bakalım beraberBöyle mi hocam?
Ve Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S ve Palit RTX5070 Ti GAMINGPRO V1 arasında nasıl bir fark var? 1027 TL oynuyor ikisinin arasında.
Söylediğiniz anakart biraz tuzlu çünkü.buda fiyat fazla geldi gözüme konuu dagıtmayalım bana özelden yaz yardımcı olayım bakalım beraber
sen b850 btf önermiştin sanırım o yüzden direkt senin dediğini okeyledim
www.n11.com