5070ti sistem tavsiyesi

sistemi oyun için kullanacaksan 5070 ti almana gerek yok fiyatı çok uçuk şu an 9070xt + 7800x3d bir sistem 72-73k toplanabilir kaliteli parçalar ile.
evet oyun için düşünüyorum, dlss teknolojisi kafamı karıştırdı açıkcası.Yoksa inceleme videolarını izledim 9070xt ile arasında pek bir fark yok gibi haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d'ye bütçe yetmezse Ryzen 7 9700X'e de dönebilirsin. Evet B850 BTF. İlk seferde öyle olur kafa karışır ama zevklidir toplamak.

87K'ya CL36 RAM'li ATX anakart olmayan, bronz PSU'lu sistem pek mantıklı değil. Daha iyisini toplar.

Toplayabilir dediğin gibi hazır almaktansa, indirimde 5070Ti denk getirebilir, 38-40'a bulunabiliyor. 50K verilmez.
evet anlamadıgım için yardım istiyorum sizden :D

hazır sistem düşünüyorsa seçenek olrak attım zaten kendisi beyaz sistem isityormuş

kasanın inceleme videosu var ama parçaları degiştirdigim için tam fps degerini alamazsınız ama 7800x3d ve 5070ti ne veriyorsa onu verir

evet çok teşekkür ederim, bir cok yorum geldi şimdi kafam daha da karıştı :D 9700xt ile 98003xd birleşimi mi daha mantıklı olur yoksa 5070ti mı

evet oyun için düşünüyorum, dlss teknolojisi kafamı karıştırdı açıkcası.Yoksa inceleme videolarını izledim 9070xt ile arasında pek bir fark yok gibi haklısın

evet çok teşekkür ederim, bir cok yorum geldi şimdi kafam daha da karıştı :D 9700xt ile 98003xd birleşimi mi daha mantıklı olur yoksa 5070ti mı
bence 5070ti hala önde 9070xt güzel olsada fazla elektrik tüketimi var ve günümüz ray traysing teknolojili oyunlarda geride ama saf oyun performansında kafa kafaya ama işin içine teknoloji vs girince daha öne çıkıyor

Attığım videodaki testleri izlersen netleşir. Bütçe sorunun yoksa 9800x3D al. 8-9 K fark var arasında, 9700X alırsan aradaki fark çok az, boşuna 8-9K fazla vermektense başka bir PC bileşenini alırsın o yüzden 9700X önerdim.

Ekran kartını hiç düşünme zaten direkt 5070Ti bakılır. Arkadaşın dediği gibi aynı performansı ya da daha yüksek performansı vermek için 9070XT çok enerji tüketiyor. Ayrıca aynı performansta genelde oyununa göre değişmekle beraber RAM kullanımı da fazla, 9070XT alınmaz değil ama gerek yok.

bence 5070ti hala önde 9070xt güzel olsada fazla elektrik tüketimi var ve günümüz ray traysing teknolojili oyunlarda geride ama saf oyun performansında kafa kafaya ama işin içine teknoloji vs girince daha öne çıkıyor
o zaman kasa olarak;
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FKTM31CV?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
ana kart: b 850 btf
ekran kartı 5070ti
işlemci 9800x3d

bunlarda hemfikiriz sanırım ? Ayrıca sitelere bakıyorum bir çok farklı markanın 5070ti ürünü çok farklı fiyatlara satılıyor.Önereceğiniz bir 5070ti var mı ?

o zaman kasa olarak;
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FKTM31CV?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
ekran kartı 5070ti
işlemci 9800x3d

bunlarda hemfikiriz sanırım ? Ayrıca sitelere bakıyorum bir çok farklı markanın 5070ti ürünü çok farklı fiyatlara satılıyor.Önereceğiniz bir 5070ti var mı ?
bu kasayı tavsiye etmem harici olarak corsair fan alman gerekiyor akı b... kurtaramz çok pahalıya patlar

şu ürüne bak

Fana gerek yok. 4x120 fan ile geliyor o kasa. Görsele göre karar verme.

GT 502 güzel kasa ama BTF destekli değil.
btf anakart şart degil asus rog b850 a alır tertemiz fanlara verecegi parayı anakarta verir

o zaman kasa olarak;
ekran kartı 5070ti
işlemci 9800x3d

Harika bence, cuma günleri incehesapta çoğu indirime giriyor. 5070Ti için Gainward, Palit, Colorful modelleri olabilir.

Bazen vatan Zotac modellerinde de indirim yapıyor.

btf anakart şart degil asus rog b850 a alır tertemiz fanlara verecegi parayı anakarta verir
Fan yok dediğin kasada çok kaliteli 850W PSU var 4 adet de fan var, ayrıca ilerde isterse BTF yapar kasa BTF destekli. Güzel kasa da 502'yi ne yapsın 8500'e PSU yok.

Harika bence, cuma günleri incehesapta çoğu indirime giriyor. 5070Ti için Gainward, Palit, Colorful modelleri olabilir.

Bazen vatan Zotac modellerinde de indirim yapıyor.

Fan yok dediğin kasada çok kaliteli 850W PSU var 4 adet de fan var, ayrıca ilerde isterse BTF yapar kasa BTF destekli. Güzel kasa da 502'yi ne yapsın 8500'e PSU yok.
psu yu fark etmedim psu su varsa iyi

Ekler

• gravix5a.webp
    gravix5a.webp
    32.5 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418