temmuzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
750 yerine 850 W PSU öneririm. Anakart da Matx değil Atx bir kart alırsan daha iyi bir VRM yapısı olur. 64GB RAM bira fazla değil mi?MSI B650M Project Zero mAtx Anakart
MSI MAG M100R Pz Kasa
2tb 990 Pro m.2 Ssd
R7 7700 Cpu
XPG 4x16 DDR5 6400mhz CL32 Ram
MSI A750GL Gold Psu
Corsair Nautilus 240mm RS Sıvı Soğutucu
G65B 27" 2K Monitör
Burası tam 67.901₺ tuttu. 9 ay vadesiz taksite böldüm. Bir eksik 5070ti kaldı ama bir türlü eşleştiremedim kasaya kart. Beyaz sistem diziyorum ama beyaz kartlar özellikle 5070ti'da çok uçuk fiyattalar. O yüzden kartı siyah mı alsam diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Toplaması kolay ya iletişim kurarsın online yardımcı olurum dert değil dediğim gibi hobi gibi çok severim bu işleri. 10K’dan başlayan modeller var da senin bütçe önemli bana kalsa oled bir monitör yakışır onlar da 25-30K var.şimdiden
açıkcası toplamayı da nasıl yapıcam artık allah kerimparçaları bu şekilde temin ederim o halde ben, belki ssd 2 tb olabilir ekstra yükseltme olarak. Daha monitör koltuk klavye mouse vs.. her şeyi sıfırdan topluyorum
Yani bu sisteme gider diyebileceğin önerilerin varsa tabii ki duymak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten iki video izlesen toplarsın o kadar basit ki.şimdiden
açıkcası toplamayı da nasıl yapıcam artık allah kerimparçaları bu şekilde temin ederim o halde ben, belki ssd 2 tb olabilir ekstra yükseltme olarak. Daha monitör koltuk klavye mouse vs.. her şeyi sıfırdan topluyorum
Yani bu sisteme gider diyebileceğin önerilerin varsa tabii ki duymak isterim