5070ti sistem tavsiyesi

MSI B650M Project Zero mAtx Anakart
MSI MAG M100R Pz Kasa
2tb 990 Pro m.2 Ssd
R7 7700 Cpu
XPG 4x16 DDR5 6400mhz CL32 Ram
MSI A750GL Gold Psu
Corsair Nautilus 240mm RS Sıvı Soğutucu
G65B 27" 2K Monitör

Burası tam 67.901₺ tuttu. 9 ay vadesiz taksite böldüm. Bir eksik 5070ti kaldı ama bir türlü eşleştiremedim kasaya kart. Beyaz sistem diziyorum ama beyaz kartlar özellikle 5070ti'da çok uçuk fiyattalar. O yüzden kartı siyah mı alsam diye düşünüyorum.
750 yerine 850 W PSU öneririm. Anakart da Matx değil Atx bir kart alırsan daha iyi bir VRM yapısı olur. 64GB RAM bira fazla değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdiden

açıkcası toplamayı da nasıl yapıcam artık allah kerim :D parçaları bu şekilde temin ederim o halde ben, belki ssd 2 tb olabilir ekstra yükseltme olarak. Daha monitör koltuk klavye mouse vs.. her şeyi sıfırdan topluyorum :D Yani bu sisteme gider diyebileceğin önerilerin varsa tabii ki duymak isterim
Toplaması kolay ya iletişim kurarsın online yardımcı olurum dert değil dediğim gibi hobi gibi çok severim bu işleri. 10K’dan başlayan modeller var da senin bütçe önemli bana kalsa oled bir monitör yakışır onlar da 25-30K var.

şimdiden

açıkcası toplamayı da nasıl yapıcam artık allah kerim :D parçaları bu şekilde temin ederim o halde ben, belki ssd 2 tb olabilir ekstra yükseltme olarak. Daha monitör koltuk klavye mouse vs.. her şeyi sıfırdan topluyorum :D Yani bu sisteme gider diyebileceğin önerilerin varsa tabii ki duymak isterim
Zaten iki video izlesen toplarsın o kadar basit ki.

750 yerine 850 W PSU öneririm. Anakart da Matx değil Atx bir kart alırsan daha iyi bir VRM yapısı olur. 64GB RAM bira fazla değil mi?

Toplaması kolay ya iletişim kurarsın online yardımcı olurum dert değil dediğim gibi hobi gibi çok severim bu işleri. 10K’dan başlayan modeller var da senin bütçe önemli bana kalsa oled bir monitör yakışır onlar da 25-30K var.

Zaten iki video izlesen toplarsın o kadar basit ki.
25 k çok gelir gibi, 25 ya klavye mouse kulaklık monitör olur :D ekstra bide tabii koltukta lazım

İkea’da Marcus koltuk indirimdeydi. Hawk ve Xdrive modelleri de çok beğeniliyor. Klavye kablolu mu kablosuz mu alacaksın.

LG olabilir.

İkea’da Marcus koltuk indirimdeydi. Hawk ve Xdrive modelleri de çok beğeniliyor. Klavye kablolu mu kablosuz mu alacaksın.
Hawk kumaş koltuklara bakıyorum, klavye ve monitör konusunda tamamen kararsızım

LG olabilir.
Samsung Buna ne dersin ?

Hawk kumaş koltuklara bakıyorum, klavye ve monitör konusunda tamamen kararsızım

Samsung Buna ne dersin ?
IPS panel olsa daha iyi. Curve olanlar genelde VA panel oluyor. Yan açılardan en iyi sonucu IPS veriyor.

konfigürasyon olarak bunu dikkate alabilirsin

Teşekkür ederim bu çok düşük kalır, 12 gb ekran kartı, ana kart vs düşük kalıyor

Teşekkür ederim bu çok düşük kalır, 12 gb ekran kartı, ana kart vs düşük kalıyor
bilemedim, sanırım bunu mağazaya gidip teker teker bakmam gerekecek....

bilemedim, sanırım bunu mağazaya gidip teker teker bakmam gerekecek....
Mantıklı görmek iyi olur.

ben bu kararlaştırdıklarımız almaya çalışayım, yardımların için çok teşekkür ederim, bir problem olursa tekrar rahatsız ederim :D
Tamam şimdiden hayırlı olsun. 😊

çok teşekkürler çok yardımcı oldun hakkını helal et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri