Neler Yeni

5070ti ile sistem toplayacağım, görüşleriniz nedir

Gospsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Tobaz
Senin hayaline ben,er benim kide bende b760m li pz beyaz sistem topluyorum, ama bende msi hastalığı var, ekran kartını da 5070 ti alcam ama msi olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman project zero işi yatacak gibi bunu bilmiyordum teşekkürler, ramleri araştırmaya devam ediyorum
Bende normalde b650m pz alcaktım ama bu durumdan dolayı intel e döndüm. İntel b760m project zero anakartının pcie yuvası 5.0

5070ti'ın beyaz olarak çıkacak olan modellerinden Galax dışında bulamadım, eğer olursa tabiiki biraz daha koyup daha iyisini almak isterim. Project zero kablo esprisi yüzünden çok hoşuma gitti, rengi de sorun etmem eğer griden daha koyu değilse, teşekkürler bilgiler için

Tavsiye edebileceğiniz beyaz başka bir sıvı soğutma var mı acaba sıvı soğutmalardan pek anlamıyorum
Bende aklıma yatan beyaz sıvı soğutma bulamayınca, msi meg s360 ı aldım indirime denk gelince, bu soğutucu siyah tabi, bende kendim beyaza boyadım evde.

Ekler

• 20250313_140420.jpg
    20250313_140420.jpg
    384.3 KB · Hit: 7
  • 20250312_130006.jpg
    20250312_130006.jpg
    809.3 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nava

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Saffet
Senin hayaline ben,er benim kide bende b760m li pz beyaz sistem topluyorum, ama bende msi hastalığı var, ekran kartını da 5070 ti alcam ama msi olmalı.

Bende normalde b650m pz alcaktım ama bu durumdan dolayı intel e döndüm. İntel b760m project zero anakartının pcie yuvası 5.0

Bende aklıma yatan beyaz sıvı soğutma bulamayınca, msi meg s360 ı aldım indirime denk gelince, bu soğutucu siyah tabi, bende kendim beyaza boyadım evde.
Elinize sağlık ben cesaret esemezdim boyamaya elimin ayarı yok benim 😂 ben zaten sistemi sonradan çok değiştirdim şuan konuda yazdığım parçaların yarısından fazlası değişti ancak konu açmadım burada konu açtığımda yardım bulmak yerine tam tersi kafa karıştıran çok kişi var ben adama diyorum 9800x3d alacağım diğer parçalar uyumluluk yönünden sorun çıkarır mı ama adam geliyor yarı fiyatına şu işlemciyi al diyor ya ben bütçem 40 bin fp sistem lazım dememişim ki. Sonuç öyle yani pcie yuvası muhabbetinin önemi de yokmuş kendim de anladım araştırdım b650 den devam ettim hiçbir parça için de konu açmadım açmam da techpowerup ve benzeri sitelerden her parçanın testini karşılaştırmasını inceleyip kendim karar veriyorum bu sayede 150 bin tl'lik setupa "sıvı soğutmaya o kadar para vermeye gerek yok pearless assasin al kesinlikle" diyen insanlara canımı sıkmamış oluyorum.

Top Bottom