Komutakontrol isimli üyenin son içerikleri

1. Komutakontrol

Iem Almaya Değermi ?

.silindi.
  2. Komutakontrol

Iem Almaya Değermi ?

Arada çok fark varmı hocam normal kulak içi lerle yoksa ufak tefek bi değişiklikmi
  3. Komutakontrol

5 Monitör Arasından Hangisi ?

AOC 24G4HRE biraz düştü fiyatı bugün renkleri daha iyi diye biliyorum diğerlerine kıyasla
  4. Komutakontrol

Iem Almaya Değermi ?

şu an huawei freebuds 3se kullanıyorum ama bağlantı kopmaları bayağı rahatsız etmeye başladı. biraz araştırdım, düşük bütçede netlik ve ses kalitesi için iem alın diyorlar hep. 1-1.5k civarı bi bütçem var, tangzu waner'ı çok övüyolar iyi gibi duruyo.
  5. Komutakontrol

🔥İndirim Throne Reflex Pro 42.000 Dpi Paw 3395/2k 1169 Lira

Diğer modellerde kronikleri vardı diye biliyorum bundada olablir
  6. Komutakontrol

W10-11 Custom Os Önerisi

En iyi custom os ne sizce ?
  7. Komutakontrol

❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

balık yemi göndermişler mousepadin içinde kayganlığıda fazla değil inca denemiştim o daha iyi gibi
  8. Komutakontrol

1000tl Kablosuz Mouse Önerisi

Gecikmeyle alakalı sorunu vs. varmı oyunlarda hissettirirmi
  9. Komutakontrol

1k Civarı %60 Klavye Önerisi

Şuanda gamepower nexa 60he veya machenike k500 m61 düşünüyorum ilerde outemu peach slient v3 gibi switchlerle değiştirebilirim öyüzden hot swap olması lazım rapid trigger snap tap gibi özellikler ve düşük gecikmeli olrusa iyi olur
  10. Komutakontrol

5k Altı Monitör Önerisi

KTC H25T7 Philips Evnia 24M2N3200S MSI G244F Gigabyte G25F2 / GS25F MSI MAG 244F AOC 24G4HRE AOC 24B15H3 AOC 24G11ZE MSI PRO MP251 Gigabyte GS25F2A ASUS TUF Gaming VG249Q5A Lenovo Legion R24e Msi g255F Liste böyle oldu galiba Aoc 24g4hre alacağım
  11. Komutakontrol

5k Altı Monitör Önerisi

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonu4k-alti-monitor-onerisi.124092211239711-KTC2BH25T72Bmi2Bimdi2Bonun2Bvideosuna2Bbakyordum2Bghosting2Bve2Bk2Bszmas2Bvar2BgibiKTC+H25T7+mi+imdi+onun+videosuna+bakyordum+ghosting+ve+k+szmas+var+gibiURL']KTC H25T7 mi şimdi onun videosuna bakıyordum ghosting...
  12. Komutakontrol

Çözüldü✓ 4k Altı Monitör Önerisi

[H3 id='KTC+H25T7+mi+imdi+onun+videosuna+bakyordum+ghosting+ve+k+szmas+var+gibi']KTC H25T7 mi şimdi onun videosuna bakıyordum ghosting ve ışık sızması var gibi [/H3]
  13. Komutakontrol

5k Altı Monitör Önerisi

Sitede kontrast 1000:1 gösteriyor Gemini böyle diyor:Bazı inceleme siteleri ya da kullanıcılar monitörü HDR modu açıkken veya DCR (Dinamik Kontrast Oranı) aktifken test ediyor. Dinamik kontrast, ekrandaki görüntü karardığında arka aydınlatmayı (parlaklığı) yazılımsal olarak kısarak anlık, yapay...
  14. Komutakontrol

5k Altı Monitör Önerisi

oyun vs. oynamıyorum uzun süre bilgisayar başında kalacağım için gözümü kanatmayacak iyi renkli kontrastlı vs. ve 1080p çerçevesi ince rahat konforlu bir monitör lazım (farka değecekse bütçe esneyebilir) (23.8 inç ve üstü)(dahili hoparlörlü)
  15. Komutakontrol

Çözüldü✓ 4k Altı Monitör Önerisi

oyun vs. oynamıyorum uzun süre bilgisayar başında kalacağım için gözümü kanatmayacak iyi renkli kontrastlı vs. ve 1080p çerçevesi ince rahat konforlu bir monitör lazım (farka değecekse bütçe esneyebilir) (23.8 inç ve üstü)
Geri