koyunculu isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ram arıyorum yardım y

Aynen usta 2 tane var ondan
  2. K

Ram arıyorum yardım y

Arkadaşlar apacer marka 2 adet 2x8 : 16GB 3600 MHz CL18 ram arıyorum ama hiç biryerde bulamadım , siteler , sahibinden , keyfi hiçbiryerde yok , 3600 luk dışında hepsi var , ne yapabilrim , aramaya devam etmeli miyim yoksa aynı özellikte başka marka alsam uyum saglarmi teşekürler
  3. K

Ram konusunda yardım pls

Arkadaşlar bana bu ram den lazım bulamıyorum yaridmci olabilecek varmı 2 x 8 = 16 GB ( 2 adet lazım ) 3600 MHz Aynı marka olmazsa başka marka 3600 luk taksam oluyormu yardimlariniz için teşekkürler
  4. K

Maus skatez öneri Hk.

Reis bıraktım yıllarım gecti , evlenince sıkıntı çıktı şimdi farm villede hanımla Mısır ekiyoz 😅😅 şaka bı yana üstada knight saldım pubg takiliyoz
  5. K

Maus skatez öneri Hk.

Arkadaşlar Logitech G300 S modeli için maus alt kısımda bulunan kaygan bant yani skatez lazım nerden temin edebilirim , yardımcı olursaniz.sevinirim
  6. K

Fiyat bilgisi yardım !!

Arkadaşlar resimde olan parcalarin toplam olarak tahmini fiyatı ne kadar yapar yardımcı olma şansınız varmı , 2 -3 kez kullandim, evlilikti çocuktu rafa kaldırmistim . Resimde olmayan işlemci var , ryzen 5 5600 X mevcut
  7. K

Çözüldü✓ Montaj kiti link yardim pls

Aynen reis valla çok teşekkür ederim basit bir parça ama 3 gündür canımı sıktı , PC açılmıyor , açılıyor hemen kapanıyor , baktım.bu parça kirik sebebi bundan dir diye düşünüyorum.
  8. K

Çözüldü✓ Montaj kiti link yardim pls

Arkadaşlar sıvı soğutma ile işlemciyi birleştiren alt parça kırılmış , nasıl oldu ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum , sebebi ne olabilir , ayrıca kırılan parçayı internette bulamiyorum , link atabilecek varmı , sıvı soğutma coolor Master 240 mm
  9. K

günlük kullanıma laptop onerısı(12-15 k )

arkadaslar abime hediye laptop alcam , oyunla zerre alakası yok günlük kullanıma uygun laptop lazım bütcem 12 - 15 bin arası , yardımcı olabılecek arkadaslara şimdiden tesekkurler
  10. K

Destek pls sivi sogutma

Üst kısma sığmıyor hocam mecburen öne taktılar , takılmadan önce 65 civarıydı şimdi 60 derecelerde
  11. K

Destek pls sivi sogutma

Hocam kafam iyice karıştı size zahmet resim çizimi olarak gösterme.sansiniz varmı
  12. K

Destek pls sivi sogutma

Sıvı soğutma fanlari radyatore değilde ekran kartı tarafına yani iç kısma doğrumu olcak , yani dışardan havayi İçe cekcek
  13. K

Destek pls sivi sogutma

Yani resimde olduğu gibi doğrumu olmuş
  14. K

Öneri Bilgisayar Mühendisliği için 30K Laptop Önerisi

Usta bim de çalışıyorum satalım sana kargolariz , victus i5 3050 ekran kartı , indirimde şuan 26500 , araştırmadım ama piyasayasa gore nasil bilemem ucuzmu pahalimi 😃😃
  15. K

Destek pls sivi sogutma

Arkadaşlar kasanin üst kısma sıvı sogutma olmadığı için ön tarafa takip , öndeki 2 fani üste takmışlar , fan yönlerinden sıkıntımı var kasa önünden sıcaklık geliyor , yanlış mı takıldı acaba yardımcı olma şansınız var mı
Geri