Arkadaşlar sıvı soğutma ile işlemciyi birleştiren alt parça kırılmış , nasıl oldu ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum , sebebi ne olabilir , ayrıca kırılan parçayı internette bulamiyorum , link atabilecek varmı , sıvı soğutma coolor Master 240 mm
Ayrı kiti aliexpresste bulabilirsin coolor master a mail at istersenArkadaşlar sıvı soğutma ile işlemciyi birleştiren alt parça kırılmış , nasıl oldu ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum , sebebi ne olabilir , ayrıca kırılan parçayı internette bulamiyorum , link atabilecek varmı , sıvı soğutma coolor Master 240 mm
daşlar sıvı soğutma ile işlemciyi birleştiren alt parça kırılmış , nasıl oldu ne oldu da bu hale geldi
elinde tuttuğun parça tüm am4-5 anakarların yanında gelir. herhangi bir bilgisayarcıdan çok cüzi fiyata bulabilirsin hatta bedavaya bile verebilirler.Arkadaşlar sıvı soğutma ile işlemciyi birleştiren alt parça kırılmış , nasıl oldu ne oldu da bu hale geldi bilmiyorum , sebebi ne olabilir , ayrıca kırılan parçayı internette bulamiyorum , link atabilecek varmı , sıvı soğutma coolor Master 240 mm
Aynen reis valla çok teşekkür ederim basit bir parça ama 3 gündür canımı sıktı , PC açılmıyor , açılıyor hemen kapanıyor , baktım.bu parça kirik sebebi bundan dir diye düşünüyorum.elinde tuttuğun parça tüm am4-5 anakarların yanında gelir. herhangi bir bilgisayarcıdan çok cüzi fiyata bulabilirsin hatta bedavaya bile verebilirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kırılan parça bu değil mi yanlış görmüyorum