Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi 3060 ti vs ? Sisteme göre ne gider 4K

Aykut D.

80+ Gold
Uğraşmaya gerek yok 5090 al geç!()

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
Sizin sorun 1080 p için tasarlanmış bir kartla 4 k oynamaktan ve vram belleginin yetersiz kalmasından kaynaklanıyor 6800 xt 4070 gibi 4k ya yönelik bir ekran kartı alırsanız sorun çözülecektir ama değiştirmeye değmeyeceğini düşünüyorum
Dediğim gibi bütçe olarak şuanki güncel fiyatlarını bile gördüm ben nerdeyse 15-20k altına aldıgım bi sistemdi bu o yüzden kartta maks yükseklik gelen 3060ti olandı :) Oynadıgım oyunlarda şuanlık 4k da vram eksikliği ve donma kasma yaşamadım 7500 vramlara kadar çıkıyor far cry 6 4k ultra ayarlarda ama yazma amacım işte hangisi daha makul olur eder onu değerlendirmekti
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutulu 3070ti kartımı 9bin liraya verdim 2 ay önce. o paralara satabilirseniz çok iyi :)
:) Tamini rakamlara bakmıştım ortalama başka kullanmadıgım bi sistem var kartı ona ekleyip öyle elden çıkartabilirim belki :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutulu 3070ti kartımı 9bin liraya verdim 2 ay önce. o paralara satabilirseniz çok iyi :)
:) Tamini rakamlara bakmıştım 2. bi sistem var kullanmadıgım gerekirse kartı ona aktarıp öyle satış yapacağım bakalım duruma göre

Son düzenleme:
Top Bottom