hocam işte 27 inç istemiyorum ben ama piyasada 2k olup yüksek hz'e sahip 23-25 inç aralığına sahip bi monitör yok. anladım, açıklayıcı oldu eyvallah. merak...
sistem baya güzelmiş hocam bi göz attım da şimdi ufak özelleştirmelerle dehşet bir şey oldu.
1080 için uygun değilse sıkıntı hocam ben daha yeni 360hz fhd...
anladım hocam bu biraz içimi rahatlattı açıkçası teşekkürler, tabi tamamdır bekliyorum. ben oyunları genelde 1080p de oynayacağım, bu darboğaz muhabbetinden...
hocam işte oraya çıkarsam çoğu yerden kısmam gerekiyo ben şimdilik en azından bi 4070 super ya da 4070ti super alayım ilerde upgrade ederim diye düşünmüştüm...
zorlayabilirim sanırım oraya kadar hocam, atabilirseniz çok tatlı olur. takıntılı biriyim baya, bi de ilerde anakart falan değiştirmek mümkün olur mu nasıl...
o nasıl olacak hocam, bu seçtiğim ekran kartı 27k amazonda
sizin tavsiyeniz ne olurdu peki işlemciyi ona çektim diyelim.
bu sistem de fena değilmiş az...
Sankim anakart ve ssd çok uçuk kalmış.
Anakarta güzel yakuşuqlu bi b650 ssd olarak da çok istiyorsanız samsung 980 pro alabilirsiniz. Zannımca diyorum ki...
hocam tavsiyeleriniz ne olur? burası totalde 85 civarı tuttu, bütçem de taş çatlasın 90 falan.
anakart konusunda biraz takıntılıyım ben ya ileride upgrade...
Merhabalar öncelikle, böyle forumda konu açmak vs. çok huyum değil o yüzden bir yanlış bir şey söylersem kusura bakmayın.
Uzun zamandır sistem bakıyorum...