Krosakı Ichıgo isimli üyenin son içerikleri

1. Krosakı Ichıgo

Öneri Airpods pro 3 mu buds 3 pro mu

https://www.trendyol.com/anker/soundcore-liberty-5-dolby-audio-gurultu-engelleyici-kulak-ici-kulakliklar-murekkep-siyahi-p-946573898?merchantId=968&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme anker düşünür müsünüz, aktif olarak 3 aydır kullanıyorum ve epey keyifli.
  2. Krosakı Ichıgo

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Merhaba , aktif bir öğrenci olmama rağmen doğrulama hatası alıyorum. Belge ile doğrulama yapmayı denemiştim ama hala dönüş yok(4-5 gün oldu).
  3. Krosakı Ichıgo

30 Adet Forma Alacağım.

nerede
  4. Krosakı Ichıgo

❌İndirim Bitti! Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Rica ederim hocam .Sizede teşekkürler 1770498557 Amaca bağlı . Secuzi neredeyse bedavaya gelmiş
  5. Krosakı Ichıgo

Hocam ben 2 adet satın aldım.Tam da sınav haftamdı ondan kaynaklı çok kullanmadım. 1 hafta ardından ikisinide aynı anda kullandım , arkadaşımla fifa attık. Oyunu oynarken 1 tanesi devamlı kendini kapattı , tekrar açtığımda ise dongle'ı tekrar takıp çıkarmam gerekiyordu. Müşteri hizmetlerini...
  6. Krosakı Ichıgo

ürünü 3 kere satın aldım ikisinde sorun yaşadım 3 haftada bıktırdı tavsiye etmiyorum.
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım Makine mühendisliği için laptop tavsiyesi

Merhaba makine mühendisi arkadaşım için laptop araştırıyoruz ben en makul şu cihazı buldum bütçe maks 45k...
  8. Krosakı Ichıgo

Hocam Başkası diye sormuşsunda yinede cevaplayayım.Bir kolumda bahsedilen sorun vardı lakin diğer kolum 15-20 saat civarlarında kullanıldı herhangi kopma,algılamama sorunu yaşamadım. Kollar fazla kir kapıyor lakin fiyatına göre kabul edilebilir gibi.
  9. Krosakı Ichıgo

Yardım MacBook M5 mi vs M4 Pro vs M4 Max

Selamlar, arkadaşıma MacBook almayı düşünüyorum fakat m5, M4 Pro ve M4 Max arasında kararsız kaldık. Kendisi endüstri mühendisliği öğrencisi ve aynı zamanda yapay zeka, veri analistliği ve veri bilimi alanlarına ilgi duyuyor. Uzun vadede en az 4-5 yıl sorunsuz götürecek, hatta çok daha uzun...
  10. Krosakı Ichıgo

400-600 TL Wi-Fi adaptör önerisi

Merhaba laptopumun wifi entegresi bozuldu sanırım.Wifi yok oldu biglisayarımdan.Bu cihazlardan alsam wifi kullanılır mı?
  11. Krosakı Ichıgo

selam 2 adet aldım abimle fifa atarken bir tanesi sürekli kopma yaptı hemen iadeyi bastım yeni bir tane aldım
  12. Krosakı Ichıgo

Televizyon Uydu Sinyal Yok ne yapılabilir?

Hocam henüz soracak fırsatım olmadı ,lakin olmadıgını varsayarak alternatif çözümler için yazdım.
  13. Krosakı Ichıgo

Televizyon Uydu Sinyal Yok ne yapılabilir?

Merhaba yakınlarda bir eve taşındık. Eşyalıydı. Televizyonu açtığımda kurulum istiyor , çatıda anten var kablo bağlı. Lakin kurulumda sinyal gelmiyor. Kendim ev tipi alıcı tarzı birşeyle sorunu çözebilir miyim?
  14. Krosakı Ichıgo

Yardım Throne Tactical Hero mu? Gamepower Force Rgb mi?

Selamlar arkadaşlar, Şu an elimde 2 adet Throne Tactical Hero gamepad var. Genel olarak memnunum ama bir tanesinde sorun çıktı. O yüzden onu iade veya değişime göndereceğim Şimdi önümde birkaç seçenek var ve kararsız kaldım: [H3 id='Seenekler']Seçenekler:[/H3] 1 Throne + 1 Gamepower Force...
  15. Krosakı Ichıgo

Yardım Gamepad önerisi hikaye/futbol/forza

battle axe pro aynı fiyatta olsa onu alırdım lakin arada 1k fiyat farkı var.Üstelik amazonda mobil uygulmaya özel ilk siparişe 150 tl indirim vardı daha da uyguna geldi.
Geri