Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ 6650xt Furmark derecesi nasıl

Tamamdır hocam , iyi akşamlar dileirm.
  2. Krosakı Ichıgo

Mantıklı hocam. Oyun testi yinede gerekli midir? Ayrıca şuana kadarki katkınız için teşekkür ederim.
  3. Krosakı Ichıgo

Hocam mantıklı. Hocam bu arada sonuçlar geldi
  4. Krosakı Ichıgo

Anladım, uzak durmak en iyisi. Böylede satmak zor ya
  5. Krosakı Ichıgo

Yandık hocam ya . Kendim yapabilir miyim o işi sizce
  6. Krosakı Ichıgo

Hocam elimde 1070ti bir kart var 80 e 91 değerleri sizce ne yapılmalı baya eski bir kart. Hazır sizi bulmuşken sorayım :)
  7. Krosakı Ichıgo

Şu şekil video normalde ama ekran görüntüsü aldım. 1777577546 Tamamdır hocam teşekkür ederim. Geri dönüş aldığımda tekrar yazacağım.
  8. Krosakı Ichıgo

Hocam satın alacağım için istemem gerekiyor. Tam olarak nasıl istemeliyim. Böyle söylesem anlaşılır mı. Bu da testin bir özelliği mi. Bilgim yok maalesef
  9. Krosakı Ichıgo

Merhaba ikinci el asus dual rx6650xt alacağım. Furmark test sonuçları 64 derece genel sıcaklık 84 derece hotspot şeklinde. Değerler nasıl? Fan yüzde 60 , 10 dakikanın sonundaki değerlerdir.
  10. Krosakı Ichıgo

Yardım 1300Bin TL İkinci El Atk a9 Plus Alınır Mı?

Wraithten almış sıkıntı yaşıyormuş isdede elden alacağım
  11. Krosakı Ichıgo

Yardım 1300Bin TL İkinci El Atk a9 Plus Alınır Mı?

Bu fiyata bu mouse + hoverpad veriyor arkadaş. 5-6 gün kullanmış eline büyük gelmiş alışamamış bu yüzden satıyormuş. Mantıklı mı
  12. Krosakı Ichıgo

Görüntü gidip gelme sorunu

hocam durum o kadar berbattıki gidip dp to vga dönüstürücü aldim suan driver indiriyorum
  13. Corsair Vengeance

Comment by 'Krosakı Ichıgo' on the classified ad 'Corsair Vengeance'

iletişim numarası bırkaır mısnız
  14. Krosakı Ichıgo

laptopuma bağladım ve sorun yaşamadım Kasaya bağlayınca tek bir görüntü modu oluyor 1920x1080 64 hertz ama bu da çok saçma geldü hiçbir görüntü ayarı yaptırmıyor
  15. Krosakı Ichıgo

Hocam windows tuşuna basınca geliyor başka birşeye tıklayınca gidiyoe. Üstelik sistem ayarlarındada gitmiyor çok garip driver kurulu değil hiç bundan kaynaklı olabilir mi
  16. Krosakı Ichıgo

Anladım hocam , videoya bakabilir misinix bu tarz olur demi. Acaba bilgisayarımda sorun olabilir mi diye düşündüm bilrmedim. Teşekkürler cevap için
  17. Krosakı Ichıgo

Bilgisyarda bildiğim kadarıyla bir sorun yok arkadaşımdan aldım sorunsuz çalışıyordu. Kendime monitör aldım eski tip vga hdmi dönüştürücü ile kullanıyorum ve görüntü gidip geliyor sürekli Video yotubea yükleyip link ekleyeceğim
  18. Krosakı Ichıgo

🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

vallahi çektim . Diğer ürünleride çok uygun vga dp hdmi kablolar. Kalitesi hakkında bilgim yok ama iş görür.
Geri