Oyunun ya sonunda yada ortasında böyle hata verip kapanıyor. Dosyalarını doğruladım ekran kartı driverini tekrardan kurdum. Epic gamesin ön belleğini falanda temizledim. Düzelmedi bir türlü ayarlardan olduğunuda sanmıyorum farklı ayarlar denedim hepsinde yine oldu. Sıcaklık ve fps değerleri...
pc için aldım dualsenenin diğer kollarda olmayan teknolojileri ilgimi çekti açıkcası. Az önce işletmeyi aradım sorunları belirttim bugün artık kapattık pazartesi günü wp üzerinden yazın dedi. Ben dedim kargoyu açarken videosunu falan çektim o videoyu pazartesi günü gönderin dedi. Hallederiz...
Markonshopdan sıfır olarak ps 5 dualsense satın aldım. Az önce elime geçti ve hemen testlere koyuldum. Kutusunda bant vardı ama sanırım sonradan yapıştırılmış çünkü kolun üstünde çizikler mevcut. Uygulamada test ederken sürekli rakamlar kendi kendie değişiyor. Videosunu izleyin anlarsınız. Bu...
Merhaba ps5 dualsense almak istiyorum fakat bi kaç kere yeni nesil üretilenler daha sorunsuz gibi bir şey gördüm. Bilgisayarda kullanmak için almak istiyorum. Nerden almalıyım neresi en güvenilir ve en ucuz olur. Şuanda akakçe den gördüğüm kadarı ile en ucuz markonshop diye biryerde ama...
r7 7800x3d için en az 11-12 fazlı bir anakart bakman lazım. Ben şahsen bütceme uygun olduğu için asus tuf gaming b650m-e anakart aldım. Benim anakart sanırım 11 fazlı herhangi bir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum şuan.
sadece 1 noktada parlayan şey nedir beki niye sadece orası her açıdan parlıyor
1757343210
adamlar kutuyu açıp kontrol ettiklerini itiraf ettiler bu arada