kullu500 isimli üyenin son içerikleri

1. K

2k klavye önerisi valorant cs için

Ace 60 pro önerebilirim
  2. K

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

tüh film bitmiş biz yeni geldik en yoğun haftama denk geldi
  3. K

Turkcell 20gb 1000dk... 175 TL

Turkcell'de Faturasız'dan Faturalı'ya Geçiş Kampanyası olarak uygulamada 12 ay taahhütle 20 GB 1000 DK 300 TL olarak paket önerdi ve kabul ettim. Memnundum ki 1 hafta sonra Vodafone 136TL lik kampanya çıkarana kadar. Turkcell bir tık iyidir ama yine de fırsatı kaçırdık.
  4. K

AOC 24G2SPU/BK monitörüm değişim sürecinde, ne yapılmalı?

Monitör servise ulaştıktan yaklaşık 1 hafta sonra tarafıma SMS ile AOC 25G3ZM 240HZ 24.5 ich VA Panel monitör ile değişimi kabul edip etmediğim soruldu. Gelen linke girip VA panelin kullanım senaryoma uygun olmadığını dolayısıyla IPS panel muadil ürün istediğimi belirttim. Birkaç gün sonra aynı...
  5. K

Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

Hani gaming.gen sitesinden paylaştınız ve dediğim de oradaki diğer modeldi ya ha işte onun için dedim g75lik bir durum yok çinde zibilyon tane mchose modeli var tabi
  6. K

MCHOSE çatısı altında bahsediyorum daha önce manyetik olması açısından çok başlığı açıldığı için. Bu modelin hem kodu hem formatı farklı nasıl bağdaştırdınız anlamadım
  7. K

Manyetik switch olan versiyon MCHOUSE ACE 60 Pro'dur. Çok güzel ve performanslı bir model. Elimde 1 adet hiç açılmamış sıfır kapalı kutu yedek var, odada yer kalmadığından satacam cs valo tayfadan ilgilenenlere...
  8. K

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

İyzico ile daha önce alışveriş yapanlar da faydalanabiliyor mu?
  9. K

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

40 dk çöp oldu kimse hayrını görmesin herkesin hakkı birbirine geçti firmanın da ...
  10. K

🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 260 Hz 12.149 TL

Hocam peki 9k ya meşhur VA Samsung G65B mi tercih edilir biraz fazlasına bu model mi? Bütçe sıkıntı değil 2'si arasından en mantıklı olanı düşünüyorum.
  11. K

🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

getirparayı getir dışında kullanmayı da bulun bea bir kulaklık yapıştıralım
  12. K

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

1500/200 Çök Esma çök
  13. K

B760m anakart ile ddr5 expo ram dezavantajsız kullanılabilir mi?

Keşke XMP olsaydı soru olmayacaktı ama maalesef EXPO
  14. K

B760m anakart ile ddr5 expo ram dezavantajsız kullanılabilir mi?

Merhabalar, Asrock B760m PG ddr5 anakart ile beraber Kingston Beast 6000mhz cl30 Expo Ram'i vaad edilen hızlarda kullanabilir miyim?
Geri