Turkcell 20gb 1000dk... 175 TL

Aslında Turkcell de uygun bir tarifem vardı fakat sonradan kazık atmaya çalıştılar, ben de bunun savaş anlamına geleceğini açıkça söyledim, en kısa zamanda başka operatöre geçiş yapacağım demiştim. Şuanki tarife benim için daha makul, ve sözümü yerine getirdiğim için de aslında memnunum. Vodafone karşı önyargılarım hala var ama şuanlık çıkarlarım gereği idare edeceğim, yarın öbürgün Turkcell güzel ve uygun tarifeler çıkarırsa tekrar geri dönüş yapabilirim. Fanatiklik yapmayacağız, çıkarlarımıza en uygunu hangisi olursa artık :)

Aslında Turkcell de uygun bir tarifem vardı fakat sonradan kazık atmaya çalıştılar, ben de bunun savaş anlamına geleceğini açıkça söyledim, en kısa zamanda başka operatöre geçiş yapacağım demiştim. Şuanki tarife benim için daha makul, ve sözümü yerine getirdiğim için de aslında memnunum. Vodafone karşı önyargılarım hala var ama şuanlık çıkarlarım gereği idare edeceğim, yarın öbürgün Turkcell güzel ve uygun tarifeler çıkarırsa tekrar geri dönüş yapabilirim. Fanatiklik yapmayacağız, çıkarlarımıza en uygunu hangisi olursa artık :)
Aynı, Turkcell kadar iyi çeken ve hızlı olan operatör görmedim. Ama paket fiyatı uçunca mecbur vodafone 132lik pakete geçtim. Yavaş ama idare artık :)

3 ay sonra merhaba 1000 tl fatura :)

bu haftalık olarak paket ücretlendirmeyi kim düşündüyse tebrik ediyorum. aylık maaşın olduğu ülkede haftalık çalışmak kimsenin aklına gelmez. bu şekidle yılda 13 aylık fatura ödenmiş oluyor kısmen.

turkcellden vodafone geçtim seneye bakalım hangisi en güzel teklifi verirse oradayım. 132 lira vodafone premium ile oldu 112 lira.

Varmı mantıklı tarife TT den geçeceğim, 190 TL ödüyorum 10gb 1000 dakika var ?

bu saglayicilari anlamiyorum. 18 gb 500 tl oduyorum 10 yila yakindir vodafonedayim adam gibi fiyat cekmiyorlar surekli ariyorlar.

Vodafone 1000 dk 20gb 250 sms 136 TL kampanyası güzel, şuanlık çekim konusunda da sıkıntı yaşamadım. İnterneti gerçekten yavaş ama sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri berbat, tobi denen bir papağan robot var, hiç yardımcı da olamıyor :)

Düşünen varsa ve fırsat yakalayabilirseniz Vodafone düşünebilirsiniz...

Alıntıyı görüntüle
Bulamadım böyle bir tarife

Turkcell'de Faturasız'dan Faturalı'ya Geçiş Kampanyası olarak uygulamada 12 ay taahhütle 20 GB 1000 DK 300 TL olarak paket önerdi ve kabul ettim. Memnundum ki 1 hafta sonra Vodafone 136TL lik kampanya çıkarana kadar. Turkcell bir tık iyidir ama yine de fırsatı kaçırdık.

Bulamadım böyle bir tarife
Geçen ay çıkarmışlar bir günlüğüne, ondan haberim yoktu, sonra geçen cuma günü idi sanırsam yine tekrarlamışlar kampanyayı bir günlüğüne, hemen geçtim. Takipte kalın, arada kontrol edin siteleri, yakaladığınız an yapıştırın. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri