pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
20GB + sınırsız sosyal medya var tarifede, baya oluyor geçeli yeni değil.Kaç gb o tarife ve ne zaman geçmiştin?
20GB + sınırsız sosyal medya var tarifede, baya oluyor geçeli yeni değil.Kaç gb o tarife ve ne zaman geçmiştin?
Aynı, Turkcell kadar iyi çeken ve hızlı olan operatör görmedim. Ama paket fiyatı uçunca mecbur vodafone 132lik pakete geçtim. Yavaş ama idare artıkAslında Turkcell de uygun bir tarifem vardı fakat sonradan kazık atmaya çalıştılar, ben de bunun savaş anlamına geleceğini açıkça söyledim, en kısa zamanda başka operatöre geçiş yapacağım demiştim. Şuanki tarife benim için daha makul, ve sözümü yerine getirdiğim için de aslında memnunum. Vodafone karşı önyargılarım hala var ama şuanlık çıkarlarım gereği idare edeceğim, yarın öbürgün Turkcell güzel ve uygun tarifeler çıkarırsa tekrar geri dönüş yapabilirim. Fanatiklik yapmayacağız, çıkarlarımıza en uygunu hangisi olursa artık![]()
Benim de öyleydi bi ara 3 yıl falan kullandım ucuz taahhütsüz fiyattan sonra farklı pakete geçirdiler ben de başka operatöre geçtim20GB + sınırsız sosyal medya var tarifede, baya oluyor geçeli yeni değil.
tbmm de calısmamız gerekıyordur kesın yawGeçerken Turkcell bayiide böyle bir kampanya broşürü asılı idi, haberi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bulamadım böyle bir tarifeVodafone 1000 dk 20gb 250 sms 136 TL kampanyası güzel, şuanlık çekim konusunda da sıkıntı yaşamadım. İnterneti gerçekten yavaş ama sıkıntı değil. Müşteri hizmetleri berbat, tobi denen bir papağan robot var, hiç yardımcı da olamıyor
Düşünen varsa ve fırsat yakalayabilirseniz Vodafone düşünebilirsiniz...
Alıntıyı görüntüle
Geçen ay çıkarmışlar bir günlüğüne, ondan haberim yoktu, sonra geçen cuma günü idi sanırsam yine tekrarlamışlar kampanyayı bir günlüğüne, hemen geçtim. Takipte kalın, arada kontrol edin siteleri, yakaladığınız an yapıştırın.Bulamadım böyle bir tarife