Turkcell fiber altyapısını başka sağlayıcılara kullandırır mı?

Merhaba, hali hazırda Turkcell Superonline Vdsl 70megabit kullanıyorum. Taahhütün bitmesine 1 ay kaldı. Turkcell fiber altyapısı var fakat şu an kampanya ile aylık 700 TL gibi bir rakam isteniyor. Biraz tuzlu gibi geldi. Turkcell'in fiber altyapısı ile Turknet, Milenicom vb. sağlayıcıları kullanabilir miyim? Eğer bu şekilde mümkünse aylık 400 TL olan Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
700₺ 1000'lik hiz için çok iyi fiyat. Turknet bile 599₺ olmuş. 500₺ altına popüler ISS kalmadı pek. 1000 hız 700₺ iken 100 hıza ben 500+ vermezdim. Hiç bilinmeyen ISS falan varsa 100 hıza 400 altı verilebilir.

sp internet çıkışları son dönemde kötü geceleri sıkıntı oluyormuş diye okumuştu xte ayrıca sansüronline olduğundan aynı altyapıda alternatifler varsa tercih etmek çok daha iyi olabilir
Hocam aynı altyapıdan başka seçenekler var. Sizin dediğiniz Telkotürk'e de baktım. En fazla 100 megabit/s hız veriyorlar. Fiyat zaten 500-600 bandında. O fiyatı vereceğime Turkcell'e 700 verip 1000 megabit/s hız almak daha mantıklı geliyor.:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

700TL ye 1000Mbps veriyorlar bence alınır piyasadaki en iyi fiyatlardan denebilir şuan.
Evet hocam sanırım bu paketi alacağım hazır altyapı da varken

700₺ 1000'lik hiz için çok iyi fiyat. Turknet bile 599₺ olmuş. 500₺ altına popüler ISS kalmadı pek. 1000 hız 700₺ iken 100 hıza ben 500+ vermezdim. Hiç bilinmeyen ISS falan varsa 100 hıza 400 altı verilebilir.
Turknet ilk 3 ay 400, sonraki aylar 700 istiyor. 72 mbps Vdsl için. O yüzden Turkcell fiber daha mantıklı gibi evet.

Tt altyapıdan Vdsl olarak MobilFree var. 31.05.2026'a kadar sabit fiyat. Ücretsiz kur+akt.
Nasıldır bilemem; fiyat olarak en uygun.
Vdsl 229
Fiber 229+70

Hocam aynı altyapıdan başka seçenekler var. Sizin dediğiniz Telkotürk'e de baktım. En fazla 100 megabit/s hız veriyorlar. Fiyat zaten 500-600 bandında. O fiyatı vereceğime Turkcell'e 700 verip 1000 megabit/s hız almak daha mantıklı geliyor.:(

Evet hocam sanırım bu paketi alacağım hazır altyapı da varken

Turknet ilk 3 ay 400, sonraki aylar 700 istiyor. 72 mbps Vdsl için. O yüzden Turkcell fiber daha mantıklı gibi evet.
aradın mı peki 10gbite kadar veriyorlar çünküde siteye baktıysan öyledir

Tt altyapıdan Vdsl olarak MobilFree var. 31.05.2026'a kadar sabit fiyat. Ücretsiz kur+akt.
Nasıldır bilemem; fiyat olarak en uygun.
Vdsl 229
Fiber 229+70
Evet fiyat uygunmuş hocam. Ben biraz bilindik sağlayıcılardan alma taraftarıyım :ROFLMAO:

aradın mı peki 10gbite kadar veriyorlar çünküde siteye baktıysan öyledir
Yok aramadım hocam. Sitelerinde iki paket gözüküyor başka bilgi yok. Gün içinde arayıp sorarım

Evet fiyat uygunmuş hocam. Ben biraz bilindik sağlayıcılardan alma taraftarıyım :ROFLMAO:

Yok aramadım hocam. Sitelerinde iki paket gözüküyor başka bilgi yok. Gün içinde arayıp sorarım
teknosanet üzerinde 10gbit paketi var çünkü aynı işletmeci

2 sene süperonline 1000 pakete 600tl ödemiştim 2026 haziran ayına kadar 700 falan ödeme yapıyorum

teknosanet üzerinde 10gbit paketi var çünkü aynı işletmeci
Teknosanet sorgulatmada maksimum 50 mbps veriyor en fazla. Hocam ben Turkcell'den devam edicem gibi teşekkür ettim önerilerin için :ROFLMAO:

Geri