Arkadaslar suanki sistemin şöyle
Rayzen 3 3100
Rx 580 8gb
16 gb ram
Anakart asus A320m -f
Bu sistem de islemciyi mi yukseltsem ekran kartını mi yukselticeksem ne almaliyim siz olsaniz nasil bir yol izlerdiniz teşekkürler
Pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum
Dün İncehesap gaming gecesine göz gezdirdim uygun sistemler vardı biraz merak edip sikayetlere baktım iade edilmis ürünleri gönderdikleri söyleniyor bu dogru mu yasayan var mi ne kadar güvenilir ??
Beyler siz hangisini alirdiniz
4070 li sistem = 38 556 TL
9060 xt 16 gb = 37 800 Tl
Vatandan alacağım 3 taksitle ordan alabiliyorum diğer sitelerden alamiyorum bu iki arasinda hangisi daha mantikli oyun icin sadece
Hem hikayeli hem rekabetci oyunlar oyn
uyorum
Arkadaşlar 30k bütçem var hikayeli oyunlar oynacagim 1080p de bana pesin fiyatina 3 taksitli sistem lazım İncehesap veriyor ama karar veremedim goruslerinizi bekliyorum
İyi aksamlar dostlar hu sistemi almayi düşünüyorum bulundugum sehirde vatan bayisinden alacagim pesin fiyatina 3 taksit ne düşünüyorsunuz taksitle alabiliyorm sadece erkenden almam lazm ssdyi 1 tb yapicam sogutucuda eklicem islemciyi 14400f yapmama gerek var mi
Selamlar
Sistemimi yukseltmek istiyorum ekran karti ve işlemciyi yeni pc almak yerine daha ucuza gelir diye hangi parçaları almaliyim uyumlu mu ikinci el almak mantikli mi
Sistem
Rayzen 3 3100
Asus a320 f anakart
Asus dual rx 580 8 gb
2x8 Ram
10bin tl ye kadar bütçem var