Senin attığın bezelye protein vegan diye geçer daha çok diyet yapanlar tüketiyorlar ama bu tip bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor vücut geliştirme ve...
Ayn öyle dostum siyaset kirli bir oyun olan garibana oluyor her zaman milletin paralarını kim yiyorsa rabbim bildiği gibi yapsın hakkım haram olsun parti vs...
@Kürşat Bey olan gene halka oluyor hocam. Koltuğa bir defa geçince bırakamıyorsun hangi parti olursa olsun. Kim suçlu ise çeksin cezasını. Milletvekilleri...
Hayır sadece soruyorum Ümit Özdağ neden içeride ve neden haber niteliği taşımıyor adaletse adalet herkes için var ben diyim mi neden çünkü Ekrem in ağzı laf...
Bu dediğin olay cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin gelmesiyle başladı zaten başlı başına en büyük hata buydu halk tercih etti yapılan tercihler olacaklarıda...
Sanki iki kurtuluş varmış gibi insanlar cidden bu iki partiyi liderleri peygamber gibi görüyor AKP VE CHP den başka seçenek kurtuluş yokmuş gibi seçim...
Polise, güvenlik güçlerimize saldıranlar arasında legebete olanlar mı dersiniz, marjinal olay kaşıyıcılar mı dersiniz her b*ktan yaratık var, oraya giden...