Türknet İnternet hattım var evet fakat adsl kullanıyorum. yan komşuma fiber gözüken altyapı bende 15 mbps gözüküyor başka internet sağlayıcıları tarafından da bu böyle gözüküyor.
Yan kapı dairemin internet sorgusunu yaptığımda 100mbps fiber çıkıyor iken kendi kapı numaram ile sorgulattığım zaman 15mbps adsl destekliyor ibaresi ile karşı karşıya kalıyorum. Sitenin elektrik odası kapımın hemen yanında fiber kutusu olmasına rağmen bizim evde fiber gözükmemesi ? ne yapmam...
Fifa 21 oyununu satın aldım santra modunda kendi aramızda maç yaptığımızda gamepadler sorunsuz iken ultimate team'e girince oyuncuların bir yöne doğru takılı kalması veya hareketleri algılamaması sorunu yaşıyorum bu konuda yardım bekliyorum teşekkürler .
elimde xeon e5450 işlemci var bunun için overclock destekleyen bir anakart almak istiyorum hangi anakart daha performans verir yorumlarınızı bekliyorum donanım ailesi ♥
Sana ikinci el pc satabilirim knka
özellikler
ecs g41tm7 v1.0 anakart
İntel xeon e5450 4 çekirdek
460 gb hard disk samsung
2*2:4 gb ram kingston
atı radeon hd5450 1gb ekran kartı
(bu sistemle pubg lite lol csgo çok rahat oynanıyor)
1000 tl
istersen elimde asus geforce gtx 750ti var ekran...
bende xeon5450
750 ti ekran kartı
4gb ram var
sıfır kasmadan donmadan bu oyunları oynuyorum dostum yenı cok maliyetli parçalara gerek yok bu oyunları için
Arkadaşlar merhaba abdullahın zamanında topladıgı gibi bende
İntel xeon E5450 işlemci
ECS g41tm7 1.0 anakart
4 gb ram (aynı kodlu ramler değil)
asus gtx 750 ti ekran kartı
Stok işlemci soğutucu
bi pc topladım ancak oyunlarda 75 derece işlemci ısısı oluyor ve fps drop sorunu yaşıyorum