Türknet altyapı sorunsalı

KürşatK

80+
Reaksiyon skoru
4
Yan kapı dairemin internet sorgusunu yaptığımda 100mbps fiber çıkıyor iken kendi kapı numaram ile sorgulattığım zaman 15mbps adsl destekliyor ibaresi ile karşı karşıya kalıyorum. Sitenin elektrik odası kapımın hemen yanında fiber kutusu olmasına rağmen bizim evde fiber gözükmemesi ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Ekler

• 15mbps (2).png
    15mbps (2).png
    36.3 KB · Hit: 68
  • 100mbps (2).png
    100mbps (2).png
    34.2 KB · Hit: 59
Son düzenleme:
Yan kapı dairemin internet sorgusunu yaptığımda 100mbps fiber çıkıyor iken kendi kapı numaram ile sorgulattığım zaman 15mbps adsl destekliyor ibaresi ile karşı karşıya kalıyorum. Sitenin elektrik odası kapımın hemen yanında fiber kutusu olmasına rağmen bizim evde fiber gözükmemesi ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlk olarak adresini sansürle fotoyu sil, ikinci olarak ise şu an aktif bir internet kullanımın var yani başka bir firmadan hizmet alıyorsun ve muhtemelen fiber hizmeti alıyorsun. Bu yüzden böyle gözüküyor.

İlk olarak adresini sansürle fotoyu sil, ikinci olarak ise şu an aktif bir internet kullanımın var yani başka bir firmadan hizmet alıyorsun ve muhtemelen fiber hizmeti alıyorsun. Bu yüzden böyle gözüküyor.
Türknet İnternet hattım var evet fakat adsl kullanıyorum. yan komşuma fiber gözüken altyapı bende 15 mbps gözüküyor başka internet sağlayıcıları tarafından da bu böyle gözüküyor.

Türknet İnternet hattım var evet fakat adsl kullanıyorum. yan komşuma fiber gözüken altyapı bende 15 mbps gözüküyor başka internet sağlayıcıları tarafından da bu böyle gözüküyor.
O zaman bilemeyeceğim durumu altyapı sahibi olan firmanın müdürlüğüne ilet, öyle çözülür belki.

turknet onlıne hızmetlerıne sor boş port yok dıye senı adsl de bırakmış olabılırler port aktarımı yapıp vdsl yapsınlar

Yan kapı dairemin internet sorgusunu yaptığımda 100mbps fiber çıkıyor iken kendi kapı numaram ile sorgulattığım zaman 15mbps adsl destekliyor ibaresi ile karşı karşıya kalıyorum. Sitenin elektrik odası kapımın hemen yanında fiber kutusu olmasına rağmen bizim evde fiber gözükmemesi ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Başka daire no ile sorgulayınca ne çıkıyor?
Bazen öyle sorunlar olabiliyor. Belki fiber vardır. Adsl kullanıyorsanız mutlaka geçin.

Geri