Neler Yeni

İnceleme Aylık 100TL'ye 100mbps İnternet Hizmeti Veren Comnet ISS İnceleme

Bozorge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahir Doğru
comnet davet kodu: CMT395ACY
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir ücret vermiyorum.
Merhabalar.Altyapım fiber ve 100mbps destekliyor.İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.Komşumla paylaştığım internet var(türknet),sadece wifi üzerinden bağlanabiliyorum.Comnete geçerek interneti kablolu kullanmak istiyorum.(Masaüstü pc kullanıyorum.).Çünkü warzone gibi oyunları oynuyorum.Kopma,ping vb sorunları yaşamak istemiyorum.
Comneti hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz?Kurulum ve aktivasyona 800tl+aylık modem kiralaması 12 ay 600 tl istiyorlar.Yıllık peşin ödemede 279 tl aylık istiyorlar.Yıllık peşin ödemede ödemede diğerlerine göre avantajlı şu anda,toplamda 12 aya böldüğümde aylık 400 tl ye geliyor.(Kurulum+aktivasyon+modem ücreti dahil) . Sizce comnete geçeyim mi?
Çünkü internette çok kişi olumsuz yorum yapmış,memnun kalmamış.Gerek bağlantı kopmaları,gerek müşteri hizmetlerinin yetersizliği çok kişide olumsuzluk yaratmış.Sonuçta para vereceğiz.Sonradan başım ağrımasın diye size sormak istedim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Kafayı yiyordum 100 liraya netmi kaldı yaff 🤣🤣

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Tabi var. 600 e 1000 lik İnternet alıp komşuya 500 den sat 100 e gelsin.

Nereden bildiğimi sorma 😁

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı

Oda şeylik olur bize yakışmaz 🤣

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam yapıyorsun bu işi😁

Bı an Bende Ne oluyor aw diyodum sonradan tarihi fark ettim😁

Netspeed 299TL'ye 100mb veriyor ama hizmeti nasıl bilmiyorum eğer sorunu yoksa bizde Fiber altyapı var TT'ten Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum şubatta tarifem bitiyor ve aynı 35mb paketim 217TL'den 650TL'ye çıkıyor ya 299TL'ye Netspeed'e yada 500TL'ye Türknet'e geçecem

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Hocam yapıyorsun bu işi😁

Bı an Bende Ne oluyor aw diyodum sonradan tarihi fark ettim😁

Netspeed 299TL'ye 100mb veriyor ama hizmeti nasıl bilmiyorum eğer sorunu yoksa bizde Fiber altyapı var TT'ten Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum şubatta tarifem bitiyor ve aynı 35mb paketim 217TL'den 650TL'ye çıkıyor ya 299TL'ye Netspeed'e yada 500TL'ye Türknet'e geçecem
Yılbaşından sonra 500 den aşağı olacağını sanmam netspeedin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Bu arada dostlar hala sorunsuz comnet kullanıyorum.

Merhabalar.Altyapım fiber ve 100mbps destekliyor.İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum.Komşumla paylaştığım internet var(türknet),sadece wifi üzerinden bağlanabiliyorum.Comnete geçerek interneti kablolu kullanmak istiyorum.(Masaüstü pc kullanıyorum.).Çünkü warzone gibi oyunları oynuyorum.Kopma,ping vb sorunları yaşamak istemiyorum.
Comneti hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz?Kurulum ve aktivasyona 800tl+aylık modem kiralaması 12 ay 600 tl istiyorlar.Yıllık peşin ödemede 279 tl aylık istiyorlar.Yıllık peşin ödemede ödemede diğerlerine göre avantajlı şu anda,toplamda 12 aya böldüğümde aylık 400 tl ye geliyor.(Kurulum+aktivasyon+modem ücreti dahil) . Sizce comnete geçeyim mi?
Çünkü internette çok kişi olumsuz yorum yapmış,memnun kalmamış.Gerek bağlantı kopmaları,gerek müşteri hizmetlerinin yetersizliği çok kişide olumsuzluk yaratmış.Sonuçta para vereceğiz.Sonradan başım ağrımasın diye size sormak istedim.
Valla dostum ben comneti sorunsuz kullanıyorum hala. Kalan sürem bittiğinde ise uzatacagim.
Binamda aynı zamanda Turkcell fiberde var.
Ama benim tercihim hala comnet.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom