Feignclound
80+ Bronze
- Katılım
- 7 Haziran 2020
- Mesajlar
- 1,553
- Reaksiyon skoru
- 732
Taksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.Evet enpara üzerinden yapılıyor galiba 6 aya kadar. Ama daha denemedim.
Taksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.Evet enpara üzerinden yapılıyor galiba 6 aya kadar. Ama daha denemedim.
sornada gelsinler comnet iğrenç bişeydir öldürsen almam fln filan herkes boş yapıyor adamın adsl altyapısı var ne bekliyor acaba ! ?Merhaba dostlar, ilk inceleme yazım ile karşınızdayım. O yüzden eksik veya hatalı noktaları olabilir.
İnternet Deneyim Geçmişim;
10 yıldır internet kullanıyorum. 3 sene öncesine kadar TT adsl kullanıyordum ama 7/0.8 hız değerleri aldığım için online oyunlarda çok ağ sorunu yaşıyordum. Sonrasında ise 1 yıl Turkcell süperbox kullandım. Binamıza tt fiber gelmesiyle birlikte 1 yıl TT sonrasında ise Türknet'e geçtim. Türknet'de hiç sorun yaşamadım. 1 yıllık süreç boyunca 3 defa 1 saat internetim kesildi o kadar.
Neden Comnet;
Son gelen zamdan sonra başka bir ıss arayışına geçtim ve 1 yıllık nakit paketi olan comnet'i gördüm ve geçmeye karar verdim.
Modem Sorunsalı;
TT fiber altyapısı çektiğinde bize ücretsiz modem vermişti.Türknet'e geçince modem mülkiyeti Türknet'e, Comnet'e geçince ise onlara geçti. O yüzden herhangi bir modem ücreti ödemiyorum.
Ücretler;
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşımın davet koduyla üye olduğum için 12+1 ay 100mbps interneti 1300tl'ye aldım. Yani aylık 100tl'ye geliyor ve 1 yıl boyunca zam geldi gelecek korkusu yaşamıyorum. 1 yıllık üyelik aldığım içinde kurulum ve aktivasyonda ücretsizdi. 1 şubat tarihinde zam geleceği bu fiyatlar için son şansınız.
Başvuru Süreci(Fiber altyapı için);
Pazar günü 1 yıllk paketi kredi kartı ile tek çekim şeklinde satın aldım. Benden evrak imzalayıp fotoğrafını çekmemi ve sonrasında ise kargoyla göndermemi istediler. Evrakların çıktısını alıp imzaladıktan sonra sisteme yükledim. 10 dk sonra beni arayıp onay aldılar ve Türknet'den onay beklemeye başladım. Pazartesi öğle saatlerinde Türknet geçiş sürecimi onayladı ve Comnet'e geçiş sürecim 24 saat içinde gerçekleşti. Bu süreçte herhangi bir kesinti olmadı. Sonra Comnet tarafımdan arandım ve 7 gün içinde evrakları kargoya vermem gerektiğini söylendi. 2 saat sonra ise Türknet'den iptal işleminin gerçekleştiğine dair mesajım geldi.
Alıntıyı görüntüle
HIZ TESTİ;
Alıntıyı görüntüle
2 gündür aralıklarla hız testi yapıyorum ve hızda hiç azalma gözlemlemedim.
PİNG TESTİ (Ankara/Keçiören);
Alıntıyı görüntüle
Battlefiled 2042;
Alıntıyı görüntüle
Rainbow Six Siege;
Alıntıyı görüntüle
Sonuç ve Değerlendirme;
Dostlar firma hakkında bir çok konu gördüm. O yüzden bazı arkadaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek için ve 7 gün sonra zam geleceği için inceleme yazısı yazmaya karar verdim. Beni comnet'e yönelten en önemli etken fiyatı oldu. 1300tl'ye 13 aylık paket satabilen başka firma yoktu. Binamda aynı zamanda sol fiberde mevcut ama 12 aylık taahhütlü paketleri pahalı olduğu için geçmek istemedim. Yine tt altyapısı kullanan diğer ıssl'lerde taahhütsüz hizmet verdikleri ve çoğu 200tl üstü olacağı için yine tercih etmedim. Çoğu firmanın 200tl ve üstü olduğu bir dönemde yarı fiyatına şuanda Türknet ile aynı deneyimi alıyorum(şuanlık tabi). Ama tabi burada önemli etkenlerden biri de altyapınızın ne kadar sağlıklı olduğu. Ben Tt fiber altyapısında Türknet'de hiç sorun yaşamadığım için Comnet'de de hiç sorun yaşamayacığımı düşünüyorum. Tabi ilerisini artık bilemeyeceğim.
İnceleme yazım buraya kadardı. İnşAllah bilgilendirici bir yazı olmuştur. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
ziraat garanti vs. bu banka uygulamalrında sonradan taksitlendirme yapabiliyorsun diye biliyorum yani bankan yapıyorTaksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.
Ben enpara ile 8 ay önce yapmıştım taksit. Kampanya devam ediyor sorun olmaz bence. Kuveyt ve ziraat de faizsiz taksit yapiyor bildigim kadariylaTaksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.
Hani geçmeyecektin?Taksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.
Bu seni ne kadar ilgilendirir ?Hani geçmeyecektin?
Telekomünikasyona girdiği için yasal değil sanırım.Ben enpara ile 8 ay önce yapmıştım taksit. Kampanya devam ediyor sorun olmaz bence. Kuveyt ve ziraat de faizsiz taksit yapiyor bildigim kadariyla
Telekomunikasyondan kasıt telefon satın alma vs. Telefonda taksit kaldırıldı. O yüzden böyle bir koşul var. Telefon almıyon dimi diye teyit alıyor, sorumlulugu üstünden atıyor bankaBu seni ne kadar ilgilendirir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telekomünikasyona girdiği için yasal değil sanırım.
Teşekkürler.Telekomunikasyondan kasıt telefon satın alma vs. Telefonda taksit kaldırıldı. O yüzden böyle bir koşul var. Yoksa internet hizmeti neden taksitlendirilmesin
5 yaptım hocamTaksit yapabildin mi hocam ? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.
Bende iade olmadı. Aynı modemi hem tt'de hem Türknet'de hem de comnet'de kullanıyorum.Turktelekomdan fiber internet kullaniyorum, Comnet e gecersem modemi iade etmem gerekiyor mu
Hocam comnet davet kodu tarzi bir seyiniz varsa alabilirim5 yaptım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende iade olmadı. Aynı modemi hem tt'de hem Türknet'de hem de comnet'de kullanıyorum.
100MBPS olan paketten 80mbps alıyor ve internete aylık 140tl veriyorum. SuperOnline...Evet enpara üzerinden yapılıyor galiba 6 aya kadar. Ama daha denemedim.
comnet davet kodu: CMT395ACYHocam comnet davet kodu tarzi bir seyiniz varsa alabilirim
Herhangi bir ücret vermiyorum.Hocam modeme şuan kira veriyormusunuz?