Arkadaşlar selam, taşınmamız sebebi ile artık bilgisayarıma ethernet kablosu ile internet sağlayamayacağım, kablosuz vermem gerekiyor lakin kullandığım anakartta wi fi özelliği yok. Hem kablosuz güçlendirici kullanıp odama kadar uzatmam hem de anakarta wi fi sağlamam gerekiyor nasıl yapacağıma...
Selam arkadaşlar abim tıp okuyor, LOL ve CS GO gibi klasik oyunlar oynuyor işini görecek bir laptop düşünürken foruma da sormak istedim sizin önerileriniz neler?
Bir de aşağıda birkaç laptop bıraktım onları da yorumlarsanız çok sevinririm...
...
Çok pahalı veya çok ucuz olmayacak şekilde orta dereceli 3000TL civarı bir telefon arıyorum. Çok fazla fotoğraf veya video çekmem sadece bataryası biraz önemli hız bakımından da memnun etmesi yeterli...
Sanırım bu font değiştirme denememden sonra oldu yardımcı olun lütfen. Fontu değiştiğim dosyayı sildim ve sistem kurtarma noktası eklemedim ne yapmalıyım..?
Şu tür şeyler çıkıyor niyeyse sistem şeylerinde bi fontu değiştirmeyi denemiştim ama font değiştirdiğim dosyayı sildim ve sistem geri yükleme kayıt noktası almadım ne yapacağım yardımcı olun lütfen.
kendim temperli camı açarak göz ucu ile baksam anlar mıyım (elimle fanı hafif çevirip denesem falan çok mu riskli)
1600326501
performans olarak pek bir kaybı yok sanırım ama yine de yollamalı mıyım dersiniz
Selamlar benim ekran kartım gtx 1660 super triple fan var ekran kartım çok kullanımda (AC Odysey oynarken vs) tıkırımsı bir ses geliyor. Ben sesin Ekran kartı orta fanından geldiğini düşünüyorum çünkü kasayı açarken her fan döndüğünde aynı ses 1saniyeliğine geliyor. Ama şöyle bazen tüm fanlar...
Yine selamlar dostlar benim kasa GAMEPOWER HORIZON MESH ve ekran kartım gigabyte gtx1660super triple fan. Ekran kartımın şimdiye kadar 60ı geçtiğini çok az gördüm bugün sabah kasayı minik bir inceledim kasanın fanlarının önünde epey toz vardı (kasa 2 haftalık) içinde az az yüzeysel toz var ekran...
İyi günler bilgisayarıma stres testleri yapmak istiyorum nasıl nereden ne kadar yapacağımı ne kullanmam gerektiğini yazarsanız çok mutlu olurum. Ben yaklaşık 7 saat yapmayı düşünüyorum görüşlerinizi merak ediyorum...
Selamlar sorum şu Kasamın temperli camı epey kirli parmak izleri falan var doğru şekilde nasıl temizlerim aklıma az nemli bir peçete ile üstünden geçip kuru bir başka peçete ile üstünden geçmek geldi sizin görüşleriniz neler?