Ekran Kartımdan tıkırımsı ses geliyor

Reaksiyon skoru
16
Selamlar benim ekran kartım gtx 1660 super triple fan var ekran kartım çok kullanımda (AC Odysey oynarken vs) tıkırımsı bir ses geliyor. Ben sesin Ekran kartı orta fanından geldiğini düşünüyorum çünkü kasayı açarken her fan döndüğünde aynı ses 1saniyeliğine geliyor. Ama şöyle bazen tüm fanlar çalışırken o ses gelmiyor (çok dikkat etmedim ama son zamanlarda ne kadar var bilmiyorum bazen oyuna dalmışken ses duyulmuyor. Derslerim bitince tıkır sesi olursa isterseniz ses de atabilriim. Bir arkadaşıma durumu anlattım normal dedi fanlar çalışırken ses çıkarması normalmiş. Sizler ne diyorsunuz acaba. (ekran kartından geldiğine emin mi olmalyım)...

tıkırdaması biryere deydiğini anlatabilir o yüzden parçalara bir baktırman gerekebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve sıcaklık değerlerine bak değişme varsa kesin sonuç çıkarabiliriz

Garantiye göndermek dışında çaren yok.

tıkırdaması biryere deydiğini anlatabilir o yüzden parçalara bir baktırman gerekebilir

ve sıcaklık değerlerine bak değişme varsa kesin sonuç çıkarabiliriz
kendim temperli camı açarak göz ucu ile baksam anlar mıyım (elimle fanı hafif çevirip denesem falan çok mu riskli)

Garantiye göndermek dışında çaren yok.
performans olarak pek bir kaybı yok sanırım ama yine de yollamalı mıyım dersiniz

elinle tek tek fanları durdurabilirsin?

ama yollamalısın

Selamlar benim ekran kartım gtx 1660 super triple fan var ekran kartım çok kullanımda (AC Odysey oynarken vs) tıkırımsı bir ses geliyor. Ben sesin Ekran kartı orta fanından geldiğini düşünüyorum çünkü kasayı açarken her fan döndüğünde aynı ses 1saniyeliğine geliyor. Ama şöyle bazen tüm fanlar çalışırken o ses gelmiyor (çok dikkat etmedim ama son zamanlarda ne kadar var bilmiyorum bazen oyuna dalmışken ses duyulmuyor. Derslerim bitince tıkır sesi olursa isterseniz ses de atabilriim. Bir arkadaşıma durumu anlattım normal dedi fanlar çalışırken ses çıkarması normalmiş. Sizler ne diyorsunuz acaba. (ekran kartından geldiğine emin mi olmalyım)...
Bazen olabiliyor sakin ekran karti ile uğraşma açma gönder direk baksınlar garantiye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,450
Son üye
XThoreX
Geri