Ekran kartının fanlarından değişik ses geliyor

Bu sorunu pcyi aldığım bilgisayarcıya sordum zararı yok dedi bana %0 zararı var pcye bence faydalı aslında yüksek performansta çıkar ses genel olarak bu yüzden zarardan çok faydadır :)
reis son bir sorum daha var ekran kartımın değerlerini en üstteki fotoğrafta yazıyor değerler normal mi? boştayken bu değerler arkada chrome discord falan açık sadece bide bu derecelerde 3 fanın çalışması normal mi?

muhtemelen coil whinedir ekran kartından geliyor sen oyuna girince ses artıyorsa
bende de var kulaklık takınca duyulmuyorsa sorun yok

muhtemelen coil whinedir ekran kartından geliyor sen oyuna girince ses artıyorsa
oyun girince çok arada oluyor fark ediyom da boştayken 2 3 kere oldu 3 fanda dönmeye başladı bu arada kasanın üstüne veya kaasanın yanına yaklaşınca çok duyuluyor yada arkada telefonla oynuyorsam kasa açıksa anca öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk yazımdaki değerlere bakabilirmisin ekran kartımın değerleri normalmidir bide 36 derecede 3 fanın dönmesi normal mi benim bildiğim çok üst sıcaklıklara çıkarsa fanlar çalışmaya başlıyordu

oyun girince çok arada oluyor fark ediyom da boştayken 2 3 kere oldu 3 fanda dönmeye başladı bu arada kasanın üstüne veya kaasanın yanına yaklaşınca çok duyuluyor yada arkada telefonla oynuyorsam kasa açıksa anca öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk yazımdaki değerlere bakabilirmisin ekran kartımın değerleri normalmidir bide 36 derecede 3 fanın dönmesi normal mi benim bildiğim çok üst sıcaklıklara çıkarsa fanlar çalışmaya başlıyordu
biostan fanları ayarlayabilirsin

Geri