EKRAN KARTI SICAKLIĞI NORMAL Mİ?

Kral ama 4070 ti super ve 4060 ti arasında dağlar kadar fark var diye düşünüyorum senin geçmemesi normal değil mi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır kral deneyeceğim. Evet bu 2 oyun FPS oyunları Rivals biraz belki bindiriyor yük ama TLOU2 kadar değil tabii ki. RDR2 ve TLOU1 de deneyeceğim bakalım sonuçlar ne çıkacak
sıcaklıklar aşırı yüksek uzun süre böyle kullanma 2 fanlı modelse ve o sıcaklık dediğin hotspot değilse büyük sıkıntı garanti varsa yolla

sıcaklıklar aşırı yüksek uzun süre böyle kullanma 2 fanlı modelse ve o sıcaklık dediğin hotspot değilse büyük sıkıntı garanti varsa yolla
Palit 4060 ti hocam 3 fanlı model. Tamamdır dediğiniz gibi birkaç tane olaya bakayım ekran kartının fanlarının hızını arttırayım eğer çıkmaza girersem yine bir konu açarım yaptıklarımı da belirtirim. Diğer oyunlarda da deneyeceğim öncelikle ekran kartı sadece TLOU 2'de bu sıcaklıklara çıkıyorsa verdiğim parayı göz ardı edip oyunu silip geçerim geçen bir arkadaş oyuna salladım zannedip öyle bir saldırdı ki forumda engellemek zorunda kaldım küfür etmemek için :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrardan teşekkür ederim hocam dönüşleriniz ve değerli fikirleriniz için. İyi forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri