• K
      Kwixys, Ekran Kartım Yük Altına Girmiyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler. Needen olduğunu hala kavrayamadım. Sorun şu ki bir ayarı yükseltmeme rağmen fps 130 larda kalıyor. Normalde daha da düşmesi gerekirken sabit...
    • K
      Buyrun.
      • 1732225880580.png
    • K
      Evet yeni ama hazır sistem. BIOS güncellemesi varmı bilmiyorum ve sürücüleri silip tekrar yükledim performans farkı olmadı. 1732225248 BIOS güncellemesi...
    • K
      Ayarlarım en yüksekte ve benim sorunum ekran kartının yük altına girmeyip fps vermemesi. Normalde aynı ayarda RTX 4070 GTA 5'in oyun motorunun...
    • K
      Sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı bilmiyorum da önerebileceğin bir rehber videosu falan varmı?
    • K
      Furmark testi yaptım 21dk fakat ekran görüntüsü almaya çalıştığımda değerler gözükmedi ama size yazılı bir şekilde söyleyeyim. Core speed 1500MHz üstüne...
    • K
      Ekran kartına bağlı. Ekran katımın normalde bellek hızı 21000MHz fakat oyundayken 10510MHz de sabit bu etkiliyor olabilirmi? Etkiliyorsa nasıl düzeltebilirim?
    • K
      Oyundan çıkınca bir problem yok zaten oyun oynamıyorken sadece işlmeci kullanıyor ama bu değerler oyunu oynarken. Hayır bide o değil işlemci dar boğaz yapsa...
    • K
      Kwixys, Ekran Kartı kategorisinde Ekran Kartım Yük Altına Girmiyor. başlıklı bir konu açtı.
      Öncelikle sistemim: RTX 4070S Ryzen 5 7600 16GB RAM Normalde oyun testlerinde GTA 5'te ekran kartı 100% işlemci de 10% altında kullanılıyor ama benim...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,387
Üyeler
160,842
Son üye