M4 pro benim için fazla pahalı bir tercih oluyor. M4 m3 proyla yakın performansı verebiliyor mu çoğu konuda?
1764141578
Herkes pro işlemcinin gpu konusunda daha öne çıktığını söylemiş. Daha çok işlemciler işim olacağı için m4 mantıklı olabilir
Merhaba, cihazı çoğunlukla mixing için kullanacağım. Ableton, reaper vs. Uzun ömürlü olsun istiyorum. Sizce m3 pro mu almalıyım (ikinci el) yoksa 0 pro m4 mü almalıyım. M4 alırsam taksit ve kdvden indiriminden dolayı daha rahat ödeyeceğim. Ama bu kadar para vermişken işlemcideki pro ibaresi ne...
Üniversite için macbook almak istiyorum. Çoğu işim müzikle. Mix yapıyorum. Normal bir Windows cihazda örneğin 8 gb ram asla işimi görmezken çevremdekiler macbook cihazlarda bunun yeterli olduğunu savundular. Sizce m3 pro 8gb işimi görür mü? İkinci el temiz ürünlere bakıp almak istiyorum. Ne...
Taşınabilir bir cihaz istiyorum bu yüzden Macbook'da karar kıldım. Gpu ile neredeyse hiçbir bağlantım olmayacak istisnai durumların haricinde. Düzenli olarak mix yapacağım. İşlemci bu yüzden çok önemli benim için. Bu 3 model arasında fiyat farkları olduğunu biliyorum. Başlangıçta m2 pro...
Ips olması önemli. Oyun oynuyorum, film izliyorum. Masamda max 43.5 cm lik bir alan var. O yüzden AOC 24G42E ürününü maalesef tercih edemiyorum. Belki uyguna daha kısa bir stand tavsiye edersiniz. Pivot vs önemli değil sadece dediğim gibi ya uygun fiyatlı stand önerisi lazım ya da bu uzunluktan...