Lahnste isimli üyenin son içerikleri

1. L

Türkçe Keycaps öneri

Selam dostum, bende aynı klavyeyi aldım temudan da keycaps sipariş verdim fskat henüz klavyeyi göremedim şehir dışında olduğumdan sen keycaps aldın mı ayrıca bu klavyeye hangi keycaps setleri uyumlu bilmiyorum henüz deneyemediğimden korktum aldığım keycapsler uyuşmayacak falan diye sen ne...
  2. L

Beast espor universal mouse skate alınır mı?

Bakalım orjinal skatezleri kötü diyor herkes eğer kötü hissedersem ozaman denerim henüz eve gidemedim deneyemedim mouseu umarım 1 hafta içinde stok bitmez bununda 1742559269 Ayrıca şöyle bir ürün daha var yine donut ama bunda air yazıyor bide 50 tl daha pahalı hangisi kalitelidir acaba...
  3. L

Bu donut skatezleri gördüm de biri güzel değil falan demişti dotlara nazaran bu daha ortası boş çember gibi dotlar enazından komple yüzeye basıyor aynı hassasiyeti gösterir mi emin olamadım wraith stokları ne zaman yenilenir allah bilir
  4. L

Temudan alırım almasına da şehir dışındayım 3 5 gün evde kalıyor 2 ay işte kalıyorum başka şehirde o yüzden 2 hafta beklersem çoktan geri dönmüş olurum işe TR içerisinde kalitelisi yokmudur, ajazz aj159pro için skates arıyorum direkt bu modelin skatesi yok mecbur dot bakıyorum
  5. L

Kardeşim naptın bende baktım wraithde stoklar bitmiş bir tek beast esporda mevcut güvenilir mi? yada wraithdeki ile aynı kalitede mi bilmiyorum aldın mk skatezleri nasıl?
  6. L

Yardım AJAZZ AJ159 PROYU SATMALI MIYIM?

Aldım artık ya olsun satıcıyla çok konuştum ajazz'ın türkiyedeki distribütörüymüş trendyoldaki satıcısı okadar soruma yanıt verdiler bende güzellik yapıp onlardan aldım olsun, geldiği zaman inceleyeceğim umarım sıkıntı yaşamam
  7. L

Yardım AJAZZ AJ159 PROYU SATMALI MIYIM?

Hocam sorun yaşadınız mı hiç? Bende almayı düşünüyorum trendyolda satıcı buldum temu ile vakit harcamak istemediğimden trendyol üzerinden alacağım 2200 gibi bir fiyata, 8khz zaten destekleyen oyun yok 2khz de kullanabiliyor muyuz yoksa hep 8khz de mi kullanılıyor ayrıca mcu kötü takılma oluyo...
  8. L

Gpu Mhz i yüksek olunca sistem kapanıyor

Hocam çözüm. Bulabildiniz mi bende de rx7600xt var stock 2700lerde geliyor 2350 ye sabitledim anca öyle ama buseferde tam performans alamıyoruz deli oldum vallaha
  9. L

Sistem önerisi ve alacağım sistem

Düzeltme yapıyorum arkadaş ekran kartını satmış elinde rx 6800 16gb ekran kartı var monitörsüz bu amd ekran kartıyla 18 bine anlaştık alınmalı mı sizce?
  10. L

Sistem ucuza geliyor olmadı güç kaynağını sonradan msı alırım 3500tl civarındaydı işimi görür mü 1 yıl kadar o psu?
  11. L

Yetmez mi?
  12. L

Arkadaşla monitörsüz 19.5k a anlaştık sizce nasıl fiyat? Hep 20 ve üzeri çünkü bu kasalar
  13. L

Bayrama kadar satılmazda parayı bulabilirsem alıcam teşekkürler
  14. L

12gb olduğu için 3060 istiyorum bende o yüzden warzone valorant bf 2042 tarzı oyunları cok oynuyorum 1050ti i5 7500 ile bf2042 de 30fps oynamaktan sıkıldım
  15. L

4060 pek önerilmiyor bilmiyorum ama 12gb vram olması daha iyi değilmi? 4060a göre
Geri