Boy: 178 kilo: 140 sağlam kolay kolay kırılmayacak bir oyuncu koltuğu arıyorum, aklımda bu var:
https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-kumas-oyuncu-koltugu-game-of-thrones-stark-edition/
Önerilerinize açığım ayaklarının metal olması ve koltuğun sağlam olması önemli.
Dostlar selam, mekanik klavye önerebilir misiniz?
Aklımda Redragon brahma K586RGB veya Monster Pusat K3 Pro var.
TKL vesaire tercihim değildir, red switch tercihimdir.
Dostlar selam mekanik klavye önerebilir misiniz? Bütçe:3000TL
Aklımda Redragon Brahma K586RGB veya Monster PUSAT K3 PRO var.
TKL vesaire istemiyorum, red switch tercihimdir.
Başka bi önerim yok hocam ev tutacaksanız otobüs durağına ne kadar yakınsınız ona göre bakın bir de benim evim uzak olduğu için oturabiliyorum otobüste genelde bi kaç arkadaşım daha kütahyanın göbeğinde oturuyor diyebilirim hep ayakta gidip geliyorlar ev/yurt bakarken aklınızda olsun. Kampüsün...
ya şöyle aslında sol üstteki (yeşil işaretli) merkez kampüs sağ alttaki (kırmızı işaretli) germiyan kampüsü dediğim gibi bölüm ismi yada fakülte ismi verirsen bakabilirim hangi fakültede olduğuna ve dolayısıyla nerede olduğuna.
Evliya Çelebi Yerleşkesi (şehir dışındaki merkez kampüs) karşısında ufak bir öğrenci kasabası gibi bir yer var kyk yurtları falan o tarafta bilgin olsun.
bu arkadaş çok doğru demiş merkez kampüste (şehir dışındaki) okuyorum evim ise germiyan kampüsü tarafında (şehir içindeki kampüs) günlük 1 saat 45 dakikam otobüste geçiyor :D
Dostlar biraz konu dışına kayacak ama bu kasayla uyumlu bir kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? İşlemcim R5 5600, fiyatı düşmüş olursa hoş olur. 1500-2000TL arası.