Larved isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yeni am5 sistem kurucağım sistemi ayrı ayrı satın alma terciğim

tavsiye için teşekkürler ancak ana kartın pce 4.0 gibi pek farkı olmasada 5.0 olması tercihi geri dediğin parçalar mantıklı kafamada yattı şuanda bu ana kartı sipariş geçtim 7900 ile kullanıcam direk ekran kartı olarakta gigabyte 9070xt karar kıldım hayırlısı bakalım hakkımızda 1746462105 sen...
  2. L

bana o ana kartın kötü olduğunun nerde olduğunu dermisin bakıyorum ne youtube nede reddit tarzı yerde kötü laf eden yok
  3. L

bu sistemi zağten gördüm ancak konu böyle hazır sistem değil ana parçaları zaten güçlü tuttum ana kartım güncel güçlü olsun ilerki işlemcileride rahat rahat kaldırıcak ve orta seviye bir ekran kartı istiyorum 1746394896 işlemcide 9600x yada 9700x yada 7500f bile kullana bilirim yani şuanda...
  4. L

konuyuda bu yüzden açtım tavsiyeler almak için
  5. L

satışı yaptım zaten 148 binden dediğim gibi şuanda maddiyatta sıkıntım yok Gigabyte X870E AORUS PRO WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart alırım keyfime bakarım işlemci upgrade yaparım mesela ama şuanda milletin fikirlerini merak ettiğim için konuyu açtım hangisi daha mantıklı olur diye...
  6. L

gerek yok intel alacağıma daha hiç almam lanet gelsin intelden her yıl ben ana kart işlemcimi değişicem sistemimi ona göre kurdum zaten 14900k alsam ne yazıcak 2 3 yıl sonra max işimi görmiycek işlemciye dahada yatırım yapmak istemiyorum 1746394411 sistemi zaten toplu halde satışını yaptım 148...
  7. L

GAMEGARAJ HAZIR SİSTEM 5060Tİ 16GB Alınır mı??

değmez alınmaya 1746394063 ddr4 te pek ileriye dönük şansın yok ddr5 tavsiye sistemlere geçmen tavsiye 9070xt yada 7800 xt olan sistemlere baka bilirsin
  8. L

bütçe sorunum yokki bu kadar iyi parçaları ileriye dönük yükseltme şeklinde seçiyorum 1746393840 tutupta ilede upgrade ederken güç kaynağı ram ssdye para harcamak istemiyorum
  9. L

200.000 TL Bütçe ile 5090 Sistem Toplama Tavsiyesi

ana kart olarak benim satın aldığım ana kartı tavsiye ederim hem bios ayarlarında 3dx turbo moduda bulunuyor ayriyeten 64 gb ram hayri hayri yeter 4 slot amdde problem yarata biliyor Gigabyte X870E AORUS PRO WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart 1746393241 ssd 0larak 2tb yeterli daha...
  10. L

herkese tekrardan merhaba bağzı parçaları aklımda kararlaştırdım diğerlerine henüz karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim eski sistemim 14600k 6800mhz 32 gb 4090 idi para sorunum yok yayın yapa bileceğim oyunlarda 2k da rahat oynaya bileceğim bir sistem istiyorum 3d işlemci istemiyorum...
Geri