Yeni am5 sistem kurucağım sistemi ayrı ayrı satın alma terciğim

Larved

80+
Reaksiyon skoru
0
herkese tekrardan merhaba
bağzı parçaları aklımda kararlaştırdım diğerlerine henüz karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim eski sistemim 14600k 6800mhz 32 gb 4090 idi para sorunum yok yayın yapa bileceğim oyunlarda 2k da rahat oynaya bileceğim bir sistem istiyorum 3d işlemci istemiyorum

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram​

Scythe Fuma 3​

Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z002TG8 PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD​

Corsair 1000W RMe Series RM1000e 80+ Gold Tam Modüler GEN 5.1 Güç Kaynağı 2025 model​

Corsair iCUE 4000D RGB Airflow CC-9011240-WW Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası 3fanlı rgb olan model​

şuan bunlar kafamda kararlaştırdığım sistem parçaları ileride upgrade te etmek istiyorum sistemi o yüzden ötürü rahat şuanda besliycek ve upgrade de sorun olmuycak işlemci anakart ve ekran kartı tavsiyelerini bekliyorum

bence ilkönce bütçene göre ekran kartı ve işlemcini belirle. 1000w 80+ gold ne kanka uzay makinesini yapıcan maşallah

bütçe sorunum yokki bu kadar iyi parçaları ileriye dönük yükseltme şeklinde seçiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tutupta ilede upgrade ederken güç kaynağı ram ssdye para harcamak istemiyorum

herkese tekrardan merhaba
bağzı parçaları aklımda kararlaştırdım diğerlerine henüz karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim eski sistemim 14600k 6800mhz 32 gb 4090 idi para sorunum yok yayın yapa bileceğim oyunlarda 2k da rahat oynaya bileceğim bir sistem istiyorum 3d işlemci istemiyorum

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram​

Scythe Fuma 3​

Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z002TG8 PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD​

Corsair 1000W RMe Series RM1000e 80+ Gold Tam Modüler GEN 5.1 Güç Kaynağı 2025 model​

Corsair iCUE 4000D RGB Airflow CC-9011240-WW Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası 3fanlı rgb olan model​

şuan bunlar kafamda kararlaştırdığım sistem parçaları ileride upgrade te etmek istiyorum sistemi o yüzden ötürü rahat şuanda besliycek ve upgrade de sorun olmuycak işlemci anakart ve ekran kartı tavsiyelerini bekliyorum
dayı 14600k ve 4090 sistemin varsa neye ihtiyacın var i9 14900k al geç elindekini sat çok kötü bir sistemin yok sonuçta

4090 ekran kartın var iken zaten yani eski sistemde pek şey yapmana gerek yoktu. 14700 veya 14900 serisi alıp 2k ultra yine yapardın.

dayı 14600k ve 4090 sistemin varsa neye ihtiyacın var i9 14900k al geç elindekini sat çok kötü bir sistemin yok sonuçta
gerek yok intel alacağıma daha hiç almam lanet gelsin intelden her yıl ben ana kart işlemcimi değişicem sistemimi ona göre kurdum zaten 14900k alsam ne yazıcak 2 3 yıl sonra max işimi görmiycek işlemciye dahada yatırım yapmak istemiyorum

sistemi zaten toplu halde satışını yaptım 148 binden

gerek yok intel alacağıma daha hiç almam lanet gelsin intelden her yıl ben ana kart işlemcimi değişicem sistemimi ona göre kurdum zaten 14900k alsam ne yazıcak 2 3 yıl sonra max işimi görmiycek işlemciye dahada yatırım yapmak istemiyorum
am5 soket alınca gene işlemci degiştiriceksin sadece anakart degiştirmeyeceksin

gördügüm kadarı ile ddr5 intel sisteminiz var 4090 da var o kasayı komple elden çıkarıp o zaman tamamen sıfırdan bir sistem yapmanız daha saglıklı olucaktır 5090 üzerine

am5 soket alınca gene işlemci degiştiriceksin sadece anakart degiştirmeyeceksin

gördügüm kadarı ile ddr5 intel sisteminiz var 4090 da var o kasayı komple elden çıkarıp o zaman tamamen sıfırdan bir sistem yapmanız daha saglıklı olucaktır 5090 üzerine
satışı yaptım zaten 148 binden dediğim gibi şuanda maddiyatta sıkıntım yok

Gigabyte X870E AORUS PRO WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart​

alırım keyfime bakarım işlemci upgrade yaparım mesela ama şuanda milletin fikirlerini merak ettiğim için konuyu açtım hangisi daha mantıklı olur diye nvidia yakında nanometre düşürücek herşeyi yapacak gelecek kartları almam daha işime gelir ama 2 3 yıl beni idare edicek bir sistem yeterli

satışı yaptım zaten 148 binden dediğim gibi şuanda maddiyatta sıkıntım yok

Gigabyte X870E AORUS PRO WiFi 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart​

alırım keyfime bakarım işlemci upgrade yaparım mesela ama şuanda milletin fikirlerini merak ettiğim için konuyu açtım hangisi daha mantıklı olur diye nvidia yakında nanometre düşürücek herşeyi yapacak gelecek kartları almam daha işime gelir ama 2 3 yıl beni idare edicek bir sistem yeterli
o anakart alınmaz kötü bu arada

bu sistemi zağten gördüm ancak konu böyle hazır sistem değil ana parçaları zaten güçlü tuttum ana kartım güncel güçlü olsun ilerki işlemcileride rahat rahat kaldırıcak ve orta seviye bir ekran kartı istiyorum

işlemcide 9600x yada 9700x yada 7500f bile kullana bilirim yani şuanda işlemcinin önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,303
Üyeler
173,955
Son üye
proxi
Geri