Windows 10 pro olan hp victus laptobuma windows 11 pro yükledim fakat çok garip hissettiriyor ve ayarları hakkında bilgim yok. En performanslı ayarları...
İkinci el rival 650 almayı düşünüyorum ve temiz bir ürün buldum. Ürünün dış kasasında hiç bir problem yok, satıcı herhangi bir sorunu olmadığını içimin...
Hocam yt de videosuda var da bende anlatmaya çalışayım. Forumun en üstünde ki zımbırtıya basıyosun ordan seçili ürünlere gelip ürününü buluyosun sonra...
Msi ın seçili ürünlerini alıp sitelerinde kaydedersen sana 30 dolar veriyor steam için. Ben büyük bir sevinçle g274qpf e2 modelini aldım ama onda yokmuş bu...
Hacı ben tüketici haklarına başvurdum internetten, iyice açıkladım durumu. Ürünün yenisiyle değişimini talep ettim. Tüketici hakları beni haklı buldu, bu...
Daha önce Steelseries Rival 600 kullanıyordum fakat ürün arızalandı ve trendyol hakkımı yedi, bu sebeple yeni bir mouse almak istiyorum. Kablolu olur...
Dostum aynı ürün ve aynı firmayla aynı sorunu bende yaşıyorum güncel olarak. Ücret iadesi 720₺ teklif ediyolar. Ürünün güncel fiyatı 2899₺ ne yapayım bilmiyorum