LBerk8 isimli üyenin son içerikleri

1. LBerk8

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5299TL

Normal bir kulaklık gibi çalışıyor uygulaması falan yok appstore da, ama zaten ihtiyacın yok, bir kere ayarlarını yapıyorsun(ekolayzır vs.) android telefondan ya da windowstan o kulaklıkta kayıtlı kalıyor zaten. Ses kalitesi kısmında da iphone zaten aac kodeği ile çalışıyor (airpods pro dahil)...
  2. LBerk8

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5299TL

Güzel kulaklık, araştırmalarım neticesinde 1 ay önce aldım, iphone ile kullanıyorum. Windowsta uygulaması var ayarlarınızı ordan yapabilirsiniz, kayıtlı kalıyor. Yabancı inceleme videolarında ses kalitesi olarak airpods pro 2 ten iyi olduğu söyleniyor. Çift sürücü var içerisinde.
  3. LBerk8

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Oled monitörlerin nerdeyse hepsinde bu problem var. Ben de asus xg27aqdmg sahibiyim bu titremeyi genelde oyun yüklenme anlarında görüyorum fps çok dalgalandığı için, oynarken gözükmüyor. Çok bir problem değil yani.
  4. LBerk8

❌İndirim Bitti! 23999 TL Asus ROG Strix OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü

Arkadaşlar geldi 2 gündür kullanıyorum, yukarda arkadaşın bahsetmiş olduğu sorunlar genel oled sorunları kendi tecrübelerime gelirsek ilk başta oled muazzam bir şey kesinlikle herkesin deneyimlemesi gereken bir şey. -Black crush sorunu için ben de çok kötü bir şey bekliyordum izlediğim...
  5. LBerk8

❌İndirim Bitti! 23999 TL Asus ROG Strix OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü

Haftalardır bu monitörün indirime girmesini bekliyordum sonunda kaptım bir tane. Araştırmalarım doğrultusunda avantajları; mat olede göre renkler daha canlı ve parlaklığı daha fazla, qd olede göre siyahlar ve beyazlar daha iyi. (Qd oledlerde renkler daha canlı ama siyahlar aydınlık bir ortamda...
  6. LBerk8

🔥İndirim Glorious Model O Pro 999 TL

Tam olarak ne sorunu bu?
  7. LBerk8

🔥İndirim Glorious Model O Pro 999 TL

Mouse hakkında bilgi vereyim. Sensör: PAW 3370 Switch: kailh gm 8.0 Yani 2-3 yıl öncesinin mouse u ama yine de hala iyi. Model O 2 prolar çıktı. Stok eritmek için büyük ihtimal.
Geri