🔥İndirim Glorious Model O Pro 999 TL

ne olursa olsun sansür hoş bir şey değil hele ki böyle basit forumlarda sansür uygulanırsa güç ne hale getirir bu insanları bunu düşünün
Ben öyle düşünmüyorum şahsen. Aralarında ki mevzu nedir bilmiyorum ama kötüleme vs varsa gayet normal.

Mouse hakkında bilgi vereyim.
Sensör: PAW 3370
Switch: kailh gm 8.0
Yani 2-3 yıl öncesinin mouse u ama yine de hala iyi. Model O 2 prolar çıktı. Stok eritmek için büyük ihtimal.

Ben öyle düşünmüyorum şahsen. Aralarında ki mevzu nedir bilmiyorum ama kötüleme vs varsa gayet normal.
ben söyleyeyim ne olduğunu "DA" son sistemde itopya ile anlaştı bahse konu site de 500 lira daha uygundan aynı sistemi çıkardı ben de diyorum ki demek ki 500 lira da olsa daha ucuza satılabiliyorsa burda suç itopyanındır

ben söyleyeyim ne olduğunu "DA" son sistemde itopya ile anlaştı bahse konu site de 500 lira daha uygundan aynı sistemi çıkardı ben de diyorum ki demek ki 500 lira da olsa daha ucuza satılabiliyorsa burda suç itopyanındır
Garip düşünüyorsun. Neyse ne yasak işte. Yapabileceğimiz bir şey olmadığı için ne kadar konuşsak faydasız.

• Beğen
Reaksiyonlar: agno
O önemli soru geliyor🤣
Al sat için alınır mı😁

Bu seride çok ciddi QQ sorunu vardı o yüzden hızlıca bitirip O2 modellerini çıkarmışlardı.

Zaten bu yüzden üretici sitesinden bile kaldırmış bu modelleri.

Son düzenleme:
Mouse hakkında bilgi vereyim.
Sensör: PAW 3370
Switch: kailh gm 8.0
Yani 2-3 yıl öncesinin mouse u ama yine de hala iyi. Model O 2 prolar çıktı. Stok eritmek için büyük ihtimal.
3389lu furylevel mouse nasıl

Bu seride çok ciddi QQ sorunu vardı o yüzden hızlıca bitirip O2 modellerini çıkarmışlardı.

Zaten bu yüzden siteden bile kaldırmısşlar bu modelleri.
alınmaz diyorsun o zaman kablolu devam.

Geri