🔥İndirim Glorious Model O Pro 999 TL

Aynı. 3370 wireless için üretilmiş versiyonu diyebiliyorum daha az güç çektiği için wireless modellerde kullanılıyor.
ürünlerde söylenen problemler var mı sence evga x12 geçeyim dedim sıkıntıları duyunca vazgeçtim.

Bu seride çok ciddi QQ sorunu vardı o yüzden hızlıca bitirip O2 modellerini çıkarmışlardı.

Zaten bu yüzden üretici sitesinden bile kaldırmış bu modelleri.
Tam olarak ne sorunu bu?

ben söyleyeyim ne olduğunu "DA" son sistemde itopya ile anlaştı bahse konu site de 500 lira daha uygundan aynı sistemi çıkardı ben de diyorum ki demek ki 500 lira da olsa daha ucuza satılabiliyorsa burda suç itopyanındır
Hayır 500 lira değildi fark bizimki 29 buçuğa internet satıs 28e de mağaza üzerinden satıs yapmıstı. Diğer adamın dibi firma da 25 buçuğa direkt direkt webe satıs yapmıstı. Yani Vandaki de Antalyadaki de yararlanabiliyordu kargo ücretini ödeyerek :D bizimki beles reklam diye engelledi GARİBANIN DOSTU LAZ ZİYA'NIN DAMADI VARİSİ

Hayır 500 lira değildi fark bizimki 29 buçuğa internet satıs 28e de mağaza üzerinden satıs yapmıstı. Diğer adamın dibi firma da 25 buçuğa direkt direkt webe satıs yapmıstı. Yani Vandaki de Antalyadaki de yararlanabiliyordu kargo ücretini ödeyerek :D bizimki beles reklam diye engelledi GARİBANIN DOSTU LAZ ZİYA'NIN DAMADI VARİSİ
doğru haklısın ben mağaza fiyatından söyledim ama öyle kıyaslamak lazım köylü kemali çiftçi kemali çiftçinin dostu kemali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri