Leaconn isimli üyenin son içerikleri

1. L

Kasamın ederi nedir sizce

1660 lı sistemleri daha dogrusu daha düşük sistemleri daha pahalıya koymuşlar 18-16 bin aralıgı çok mu fazla sence
  2. L

Kasamın ederi nedir sizce

Arkadaşlar merhaba, sistemimin 2. el ederi nedir acaba tam bir bilgim yokta konu hakkında sistem parçalarım şu şekilde; msi z270 m5 gaming anakart intel i7 7700k işlemci gskill 3200mhz cl16 8x2 ddr4 ram msi quick silver gtx1070 intel m2 ssd 256gb apple 1tb sata ssd corsair 750watt 80 plus power...
  3. L

Çözüldü✓ Msi Z270 M5 Driver güncelleme

Arkadaşlar driverları zorla yükseltme gibi bir durum var mı acaba, özelliklede ethernet driverı en son 2018 de güncelleme aldıgı için güncelleme yapmak istiyorum ama böyle bir şey mümkün müdür bilgisi olan var mı.
  4. L

Çözüldü✓ 1000mb internet steamde 2mb zor indirme veriyor

denedim hocam önerdiginiz bir sunucu var mı cacheleri sildim degişen bir şey yok
  5. L

hocam başka bir disk üzerinde deniyorum %0-%40 aralıgında geziyor indirme hızı aynı
  6. L

denedim hocam sonuç aynı
  7. L

deneyecegim hocam teşekkürler
  8. L

hocam 1.5gbit e kadar destekliyor
  9. L

teşekkür ederim mesain için 🫡
  10. L

hocam onuda yaptık tık yok çok enteresan bir durum gerçekten
  11. L

ea play üzerindede aynı epic gameste denemedim işin garip kısmı sadece kablo değiştirdikten sonra bir anda böyle olması.
  12. L

şu an kullandığım bilgisayarda m2 ssd de aynı değeri alıyorum eski bir hdd üzerindede aynı değeri alıyorum
  13. L

4 farklı disk mevcut hepsini denediğimde aynı sonucu alıyorum, dediğim gibi sadece kablo değiştirdim ve değiştirir değiştirmez hızım düştü, aynı kabloyu laptopum da denedim ve indirme hızı 400mb üzerine çıkıyor ancak bir diğer kasa üzerinde denediğimde speedtest üzerinde 100mb gösteriyor ve ağ...
  14. L

hocam farklı bilgisayarlarda da aynı problem oluyor maalesef ama yinede bir deneyeyim
  15. L

Evet hocam %100 kullanımda 1739299503 Eski kablom cat5 ti cat6 da denedim cat7 de denedim en yüksek cat5 te alıyordum ancak cat7 taktıktan sonra da eski kablolara da dönsem değişen bir şey olmuyor hızda
Geri