Neler Yeni

1000mb internet steamde 2mb zor indirme veriyor

Leaconn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Çıtır
Problem diskte. %100 olmaması lazım
4 farklı disk mevcut hepsini denediğimde aynı sonucu alıyorum, dediğim gibi sadece kablo değiştirdim ve değiştirir değiştirmez hızım düştü, aynı kabloyu laptopum da denedim ve indirme hızı 400mb üzerine çıkıyor ancak bir diğer kasa üzerinde denediğimde speedtest üzerinde 100mb gösteriyor ve ağ ayaları üzerinde ağ limiti 100mb/100mb gösteriyor speed%duplicates üzerinden 1gbs seçincede reset attıktan sonra tekrar 100/100 e dönüyor

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Balta
4 farklı disk mevcut hepsini denediğimde aynı sonucu alıyorum, dediğim gibi sadece kablo değiştirdim ve değiştirir değiştirmez hızım düştü, aynı kabloyu laptopum da denedim ve indirme hızı 400mb üzerine çıkıyor ancak bir diğer kasa üzerinde denediğimde speedtest üzerinde 100mb gösteriyor ve ağ ayaları üzerinde ağ limiti 100mb/100mb gösteriyor speed%duplicates üzerinden 1gbs seçincede reset attıktan sonra tekrar 100/100 e dönüyor
Açıkcası hiç bi öneri gelmiyo aklıma bu sorun karşısında yapılabilecek çoğu şeyi yapmışsın.Peki bu olay tek steamde mi başına geliyo

Leaconn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Çıtır
Açıkcası hiç bi öneri gelmiyo aklıma bu sorun karşısında yapılabilecek çoğu şeyi yapmışsın.Peki bu olay tek steamde mi başına geliyo
ea play üzerindede aynı epic gameste denemedim işin garip kısmı sadece kablo değiştirdikten sonra bir anda böyle olması.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Balta
ea play üzerindede aynı epic gameste denemedim işin garip kısmı sadece kablo değiştirdikten sonra bir anda böyle olması.
o zaman sen bi kullandığın modemin müşteri hizmetlerini ara onlar belki bişey söyleyebilirler.

TheBalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Burak Balta
Kral kusura bakma aklıma başkada bişey gelmiyo İnşallah bi şekilde düzeltebilirsin.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can
Hocam kablolu denediğiniz bilgisayarın ethernet girişi 1000Mbps'i desteklemiyor olabilir mi?

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut PEKER
Superonline 1000mbps kullanıyorum ve 2 gün önce benim internetim de kabloluda 100'e sabitlendi. Wifi ile daha yüksek hız alıyordum. Biraz uğraştıktan sonra wifi komple gitti. Modemi resetleyince düzelmişti. Telefonla destek alınca sorun göremediler, ekip yönlendireceklerdi. Modem reset düğmesine kürdanla dalmayı deneyebilirsiniz.

Leaconn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke Çıtır
Superonline 1000mbps kullanıyorum ve 2 gün önce benim internetim de kabloluda 100'e sabitlendi. Wifi ile daha yüksek hız alıyordum. Biraz uğraştıktan sonra wifi komple gitti. Modemi resetleyince düzelmişti. Telefonla destek alınca sorun göremediler, ekip yönlendireceklerdi. Modem reset düğmesine kürdanla dalmayı deneyebilirsiniz.
deneyecegim hocam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,220
Üyeler
167,940
Son üye
crexx