leavemealone isimli üyenin son içerikleri

1. leavemealone

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

Övünmek veya hava atmak için söylemiyorum arabam da var g29da var ikisini de geçen sene aldım su an ikisine de hevesim yok beyler ilk aldığımda çok iyi heves vardı tabi ha araba ihtiyaç orası ayrı ama ona bile yok gerçek direksiyona bile kalmiyor heves artık o yüzden max 2 hafta kullanıp...
  2. leavemealone

CS2 Eldiven satışı Bynogame

Hayır kesinlikle bize sat deme 1773894439 O tahmini dediği fiyat normal pazarda sana daha düşük verirler 1773894514 Duz 32ye satarsın onu
  3. leavemealone

Cs2 Skinlerimi Satma Zamanı mı ?

Bu son güncellemeler olsun ne biliyim oyuna fazla girememeden ötürü falan oyundan biraz soğudum haliyle skinlerde artık ilgimi çekmemeye başladı hepsini satıp çıkma zamanı mı sizce? Yoksa yarı yarıya bekletip bazılarını mı satayım ilerde ne olur kestirmek zor valve artık değişik hamleler yapıyor...
  4. leavemealone

🔥İndirim 🔥Kulplu Sızdırmaz Çelik Termos 1.2 LT (978TL) Ekstra 150TL indirim🔥

1.9Lt Stanley aldım 2k ya keşke bunu alsaydım 1.9lt baya büyük
  5. leavemealone

Mchose g3 v2 alınır mı??

G102 kullanıyorum elime çok güzel oturuyor ama biraz ağır ayrıca kablolu. Mchose g3 almak istiyorum sensörü yeterli geldi kablosuz ve 64gr mükemmel fakat mcu ve switchleri iyi midir memnun kalır mıyım ?
  6. leavemealone

Logitech G304 G-HUB'da Gözükmüyor

evet hocam
  7. leavemealone

Logitech G304 G-HUB'da Gözükmüyor

Bir arkadaşım bana g304 mouse verdi ürünün orijinal olduğunu düşünüyorum chatgpt'ye de sordum o da orijinal dedi (seri nosunu, kutuyu,ve cihaza) fakat G-HUB'da gözükmüyor G HUB'ı silip tekrar yükledim dongle'ı çıkarıp tekrar takım bir kaç kez bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmuyor bir...
  8. leavemealone

🔥İndirim Casio Saatlerde 1200/300₺ Kupon ( Güzel Fiyatlar Mevcut )

Alın hocam günlük giyime takıma falan her şeye gidiyo
  9. leavemealone

🔥İndirim Casio Saatlerde 1200/300₺ Kupon ( Güzel Fiyatlar Mevcut )

mtp-vd01d-2bvudf bu var bende öneririm kolda çok güzel duruyor herkes soruyor
  10. leavemealone

🔥İndirim Realme 12+ 5G 8GB 256GB (Realme Türkiye Garantili) Yeşil 11.998,99 TL

2 hafta önce falan 13300e prosunu almıştım bulursanız onu alın çok daha iyi
  11. leavemealone

CS2 Fiyatının Artacağını Düşündüğüm Skinler YTD

Yatırım tavsiyesi değil sadece fiyatlarının orta-uzun vadede artacağını düşündüğüm skinler sizin de varsa düşünceleriniz beklerim M4A4 Cyber Security USP-S | Monster Mashup Glock-18 | Neo-Noir AWP | Hyper Beast Glock-18 | Water Elemental M4A1-S | Cyrex Desert Eagle | Ocean Drive MP9 | Mount Fuji...
  12. leavemealone

🔥İndirim 4 Adet Esofman Altı 1124₺ ( Çok renkli)

182 boy 81kg hangi beden alayim M mi L mi ?
  13. leavemealone

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Bunun yerine Acer nitro tklde alabilirsiniz kullanıyorum çok memnunum belki bu daha iyidir
Geri