leavemealone isimli üyenin son içerikleri

1. leavemealone

Logitech G304 G-HUB'da Gözükmüyor

evet hocam
  2. leavemealone

Logitech G304 G-HUB'da Gözükmüyor

Bir arkadaşım bana g304 mouse verdi ürünün orijinal olduğunu düşünüyorum chatgpt'ye de sordum o da orijinal dedi (seri nosunu, kutuyu,ve cihaza) fakat G-HUB'da gözükmüyor G HUB'ı silip tekrar yükledim dongle'ı çıkarıp tekrar takım bir kaç kez bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmuyor bir...
  3. leavemealone

🔥İndirim Casio Saatlerde 1200/300₺ Kupon ( Güzel Fiyatlar Mevcut )

Alın hocam günlük giyime takıma falan her şeye gidiyo
  4. leavemealone

🔥İndirim Casio Saatlerde 1200/300₺ Kupon ( Güzel Fiyatlar Mevcut )

mtp-vd01d-2bvudf bu var bende öneririm kolda çok güzel duruyor herkes soruyor
  5. leavemealone

🔥İndirim Realme 12+ 5G 8GB 256GB (Realme Türkiye Garantili) Yeşil 11.998,99 TL

2 hafta önce falan 13300e prosunu almıştım bulursanız onu alın çok daha iyi
  6. leavemealone

CS2 Fiyatının Artacağını Düşündüğüm Skinler YTD

Yatırım tavsiyesi değil sadece fiyatlarının orta-uzun vadede artacağını düşündüğüm skinler sizin de varsa düşünceleriniz beklerim M4A4 Cyber Security USP-S | Monster Mashup Glock-18 | Neo-Noir AWP | Hyper Beast Glock-18 | Water Elemental M4A1-S | Cyrex Desert Eagle | Ocean Drive MP9 | Mount Fuji...
  7. leavemealone

🔥İndirim 4 Adet Esofman Altı 1124₺ ( Çok renkli)

182 boy 81kg hangi beden alayim M mi L mi ?
  8. leavemealone

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Bunun yerine Acer nitro tklde alabilirsiniz kullanıyorum çok memnunum belki bu daha iyidir
  9. leavemealone

El ısıtıcısı önerisi

1000Tl civarı el ısıtıcısı öneriniz var mı şarjlı olanlardan
  10. leavemealone

Cs2'de yatırımlık bıçak önerisi

İlk seçenek daha mantıklı o zaman hele bazı pass koleksiyonları oyundan kaldırılacağı için
  11. leavemealone

Cs2'de yatırımlık bıçak önerisi

Csfloatta 11.300tl bakiye var ilerde değerlenebilecek bir bıçak öneriniz var mı ? Aklımda şöyle iki seçenek var: MW AWP PRINTSTREAM : 5.2 FT DEAGLE STARCADE : 2.2 MW GLOCK AXİA : 2.8 WW M4A4 COALİTİON : 1.4 TOTAL: 11.600K TL YA DA 0.26FLOAT FT TALON STAINED: 18.700K TL
  12. leavemealone

Asus VG249QM1A OD Yok

kesin var mı peki bu monitörde od ayarı
  13. leavemealone

Asus VG249QM1A OD Yok

Açık kapalı sekilde denedim hocam hiçbir şekilde OD ayarı cikmiyor menüde
  14. leavemealone

Asus VG249QM1A OD Yok

Bu monitör overdrive olarak bir ayar yok mu ? variable overdrive var tamam ama hem od hem vod olması gerekiyormuş çoğu Asus monitorunde var od bunda neden yok
Geri