Övünmek veya hava atmak için söylemiyorum arabam da var g29da var ikisini de geçen sene aldım su an ikisine de hevesim yok beyler ilk aldığımda çok iyi heves vardı tabi ha araba ihtiyaç orası ayrı ama ona bile yok gerçek direksiyona bile kalmiyor heves artık o yüzden max 2 hafta kullanıp...
Bu son güncellemeler olsun ne biliyim oyuna fazla girememeden ötürü falan oyundan biraz soğudum haliyle skinlerde artık ilgimi çekmemeye başladı hepsini satıp çıkma zamanı mı sizce? Yoksa yarı yarıya bekletip bazılarını mı satayım ilerde ne olur kestirmek zor valve artık değişik hamleler yapıyor...
G102 kullanıyorum elime çok güzel oturuyor ama biraz ağır ayrıca kablolu. Mchose g3 almak istiyorum sensörü yeterli geldi kablosuz ve 64gr mükemmel fakat mcu ve switchleri iyi midir memnun kalır mıyım ?
Bir arkadaşım bana g304 mouse verdi ürünün orijinal olduğunu düşünüyorum chatgpt'ye de sordum o da orijinal dedi (seri nosunu, kutuyu,ve cihaza) fakat G-HUB'da gözükmüyor
G HUB'ı silip tekrar yükledim dongle'ı çıkarıp tekrar takım bir kaç kez bilgisayarı yeniden başlattım fakat olmuyor bir...