Şimdi diğer arkadaşlarda benden sonra hemen hemen aynı şeyleri demişler özellikle anakart için . Daha önceki mesajımda da yazdım. Anakart önerdiklerimden...
MSI MPG X870E Carbon WiFi
En son bu önerilmişti. Ben de buna karar verdim gibi oldu. Görünüşü falan da çok hoşuma gitti. Hoş, teknik özellik olarak aşırı...
😂😂 Kesinlikle mantıklı bulmuyorum hocam, çok haklısınız. Ekran kartı ve işlemcide hangisinin üst seviye olduğunu biliyorum ama anakartta hiçbir fikrim...
Yukarıda belirtmiştim hocam da gözünüzden kaçmış muhtemelen. 5090'ın çıkışını bekleyeceğim. Dediğiniz gibi birkaç ay kaldı, 4090 almak çok mantıksız olur...
Gerçekten çok teşekkür ederim. Beni gereksiz bir anakarta 70k vermekten kurtardınız gerçekten. :giggle:
O zaman @SerhatKRbb hocamın da dediği gibi 5090'nın...
:giggle: Dediğim gibi hocam sistemi seçerken alabileceğim max parçaları seçmeye çalıştım. Amacım kesinlikle en pahalısı olsun kafasına girmek değil. 3...
Anakart konusunda haklı olabilirsiniz oradaki tek endişem 4090 gibi bi kartla 9950x gibi bi işlemcinin anakart yüzünden darboğaza girebileceği düşünmemdi...
Selam dostlar,
Belirttiğim bütçe biraz absürt kaçabilir fakat toplamak istediğim bilgisayarı öncelikle çok uzun yıllar kullanmak istiyorum. Mümkünse parça...
Bu gerçekten önemli bir bilgi. Çok teşekkür ediyorum. İzmir / Çiğli'de bulunduğum için merkez binada fiber olmayacağını düşünmüyorum ama yine de sorup...
Evet, Cuma günü Telekom'dan arandım benim binamdaki kişiler fiber başvurusu yapabiliyor ve kullanabiliyorlarmış. Yani temelinde binaya kadar fiberi 250 bin...
Daha öncesinde, özel projelerin diğer evlere verilemediğini duymuştum. Böyle değil miydi?
1728053981
1 km için yapılacak kazı çalışması, fiber optik kablo...