yaklaşık 3 aydır kablosuz siyahını kullanıyorum mikrofon kalitesi harika çok memnun olup eşime de bir adet beyazını aldık tabi uzun kullanımda pedlerin durumu vs ne olur bilmiyorum genelde pedlerin yapışkanını eleştiriyolar, ikinci kulaklığı aldıktan sonra şunu farkettim aynı odada iki kişi...
Çipin yanındaki komponentlere kadar ulaşmış iletkenlik verip kısa devre yaptırmış olabilir. Ekran kartını başka pcde deneme şansın varsa dene diyicem ama takacağın sistemde anakartı da bozabilir bu şekilde. Çipin yanını yöresini macundan komple temizlemen gerek, kolonya ve bir diş fırçası ile...
egzoz fanı çalışmıyosa garip bir durum var kısa devre falan olabilir, bilgisayara gelen gücü komple kes önce psu'dan kapat sonra fişi çek bi 10 dakika kalsın. Daha sonra tekrar dene. Ekran kartını söküp açmayı dene. Ramler iki adet ise önce biri takıp açmayı dene açılmazsa sök diğerini takıp...
Görselde yanlardan taşmış gibi görünüyor ama öyle mi? Öyle ise kısa devre yapmış olabilir işlemci kenarındaki kompanentler. Yerinden oynatmasanız bile nazlı Ramleri yine de bi söküp takın slotları değişin çok alakasız şekilde ram hatası verebiliyor bazen.
Henüz dönmediler atalı bir hafta olmadı yazdığım ticketı aşağıya yazıyorum;
Hello,
I own two copies of GTA 5 — one on Epic Games and one on Steam.
I would like to link my Epic Games copy to a new Rockstar Social Club account created for my spouse, so that we can both play GTA 5 Online at the...
15-20 metrekare olduğunu düşündüğüm bir oyun odamız var eşim de ben de sigara kullanıyoruz ve bu oda için sigara dumanı ve kokusuna maksimum etki edecek bir hava temizleyici almak istiyorum, bütçe 10k fakat taksit de önemli. Tüm bunlardan önce hava temizleyici kullananların sigara kokusu ve...
Aynı olmasa da benzer bir problemim vardı, steam gta da epic gta da aynı rockstar hesabıma bağlıydı, birini eşimin rockstar hesabına bağlamak istedim fakat olmuyormuş desteğe yazmak gerekiyormuş, ingilizce kısıtlı olunca derdimi türkçe şekilde yapay zekaya anlatıp rockstara ingilizce olarak bir...
6 kasımda XPG Lancer 2x16GB 6000MHz cl30 rami 9k'ya aldım satıcı hepsiburadaydı, şuan üstünden 1 ay bile geçmedi yine hepsi burada 27bin liraya satışa koymuş. Yok mu arkadaş bunun yasal bi düzeneği 1 ay geçmeden bu kadar nasıl ekleyebilir üstüne resmen soygun.
Valla en son bıraktığımda steam pubg oynatıyodu bu sistem ama aradan yıllar geçti güncellemeler vs geldi şuan oynatır mı emin değilim bunu siz diyince farkettim şimdi tekrar oynatabilir mi bu sistem diye.
Babasının durumu yerinde ama bilgisayara sıcak bakmadığı için pek destek olmuyor, amcalık görevi ile elimdeki parçalarla bir şeyler çıkartmak istiyorum ben de yeni sistem topladım kendime o yüzden maddi konuda pek açılamıyorum :)
1763983827
İkinci elden daha önce de bu sistemde kullandığım ASUS...
Elimde eski kasamdan kalma parçalar var, parçaları aşağıda yazacağım. Bu parçalar ile henüz ilkokula giden yeğenime bir kaç sene idare edecek masaüstü bir sistem kuracağım, CS Pubg Minecraft gibi oyunları kaldırsın yeter. Aşağıya elimdeki parçaları ve eksik parçaları yazacağım, en sağlıklı...
Evet mantıklı değil ama önerdiği anakart beyaz, yeni beyaz sistem topladığım için beyaz anakart bulmanın zorluğunu biliyorum beyaz olması göz önünde bulundurulursa olabilir arkadaşın attığı kart.
Ürünün olmayıp fiyatın değiştiğini görebiliyorum zeka küpü kardeşim, alacak olan insanların yakın zamanda böyle bir kampanya olduğunu da bilmesini istedim