Rockstar hesabındaki Steam hesap bağlantısı nasıl kaldırılabilir?

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,484
Merhaba, Rockstar hesabım çalınmıştı. Desteğe başvurarak geri almayı başardım fakat çalan kişi kendi Steam hesabını bağlamış hesaba. Tekrar çalınma ihtimaline karşı onun Steam hesabını kaldırmak istiyorum ya da kendi Epic hesabımı başka Rockstar hesabına taşımak istiyorum. Destek ekibine ne söylemeliyim?

Aynı olmasa da benzer bir problemim vardı, steam gta da epic gta da aynı rockstar hesabıma bağlıydı, birini eşimin rockstar hesabına bağlamak istedim fakat olmuyormuş desteğe yazmak gerekiyormuş, ingilizce kısıtlı olunca derdimi türkçe şekilde yapay zekaya anlatıp rockstara ingilizce olarak bir ticket yazmasını istedim ve yazdı, bu şekilde yardım almanı öneririm.

Aynı olmasa da benzer bir problemim vardı, steam gta da epic gta da aynı rockstar hesabıma bağlıydı, birini eşimin rockstar hesabına bağlamak istedim fakat olmuyormuş desteğe yazmak gerekiyormuş, ingilizce kısıtlı olunca derdimi türkçe şekilde yapay zekaya anlatıp rockstara ingilizce olarak bir ticket yazmasını istedim ve yazdı, bu şekilde yardım almanı öneririm.
1764097573596.webp

burdan mı bilet atayım

Aynen evet ben de burdan attım ve bi kaç saat içinde dönüp incelemeye alındı dönüş yapılacak gibi bir mail atıldı.

Aynen evet ben de burdan attım ve bi kaç saat içinde dönüp incelemeye alındı dönüş yapılacak gibi bir mail atıldı.
sorunu çözdüler mi hocam ve attığınız mesajın kopyası var mı ben de benzerini atayım

sorunu çözdüler mi hocam ve attığınız mesajın kopyası var mı ben de benzerini atayım
Henüz dönmediler atalı bir hafta olmadı yazdığım ticketı aşağıya yazıyorum;

Hello,

I own two copies of GTA 5 — one on Epic Games and one on Steam.
I would like to link my Epic Games copy to a new Rockstar Social Club account created for my spouse, so that we can both play GTA 5 Online at the same time.

Could you please assist me with this?

Thank you.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı