LEGØLAŚ isimli üyenin son içerikleri

1. LEGØLAŚ

25-40k arası laptop önerisi

Yok mu yardımcı olabilecek
  2. LEGØLAŚ

Sıfır düşünüyorum teşekkürler
  3. LEGØLAŚ

Merhabalar 2 adet dizüstü pc ihtiyacım var ikisi içinde bütçe ayrı ayrı 25-40k arası (cihaza bağlı rakam) birini kendime (2. El) alacağım ve mac düşünüyorum. Şuana kadar hep windows kullandım maclerden hiç anlamadığım için donanımları hakkında hiç fikrim yok. Galiba m1-2-3 şeklinde gidiyor ancak...
  4. LEGØLAŚ

Yardım ZOTAC TRİNİTY 3070 Tİ ORTA FAN ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR

Hocam kart fazla kondisyon yapmamış ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum sanki %100 de çalışıyor. Ne yaptıysam kapatamadım fanı
  5. LEGØLAŚ

Yardım ZOTAC TRİNİTY 3070 Tİ ORTA FAN ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR

Merhabalar Anakart msi mpg x570 Ryzen 5 5600 Zotac trinity 3070 ti Arkadaşlar gpu orta fan uçak uçuruyor gibi çalışıyor şuana kadar böyle bir problemim yoktu. Birden ses gelmeye başlayınca hangi fan diye kontrol ettim ekran kartı 3 fanından ortadaki sesi yapan fan. Diğer ikisi aralıklarla...
  6. LEGØLAŚ

Kasa fan bağlantısı nasıl yapılıyor

merhaba Sorum başlıktaki gibi. 1 fandan bu iki soket çıkıyor bunlar nereye takılacak Teşekkürler. 1746039937 Kasa gameline infinity
  7. LEGØLAŚ

Bu fan kablosu nereye takılıyor

Peki nasıl olacak hocam sisteme şuan güç geliyor egzoz fan tek çalışıyor
  8. LEGØLAŚ

Bu fan kablosu nereye takılıyor

Soru başlıktaki gibir sistem güç alıyor egzoz fana güç geliyor diğer iki fana gelmiyor. Hepsi birbirine bağlı. Kasa gameline akvaryum kasa
  9. LEGØLAŚ

(silindi)

Toplu satarsan ucuza gider parça parça satmayı dene
  10. LEGØLAŚ

Yardım G29 ps4 neden çalışmıyor

Merhabalar. G29 direksiyon setini ps4 e taktık ışıkları falan yandı kendini kalibre etti ps4 ana menüde de sorunsuz çalışıyor ancak oyun içinde bir türlü çalışmıyor oyun hiçbir düğmeyi algılamıyor. 3-4 cihazda denedik durum aynı nfs heat gran tourismo sport ve driveclub da denedik hiçbirinde...
  11. LEGØLAŚ

30.000 TL BANDINDA LAPTOP ÖNERİSİ

Hocam direk site linki atar mısınız hb veya trendyol neredeyse artık
  12. LEGØLAŚ

30.000 TL BANDINDA LAPTOP ÖNERİSİ

Merhabalar. Bi arkadaşım laptop almak istiyor 30.000 civarı bütçesi var. Sıfır olarak ne alınır önerileriniz bekliyorum.
  13. LEGØLAŚ

Yüzük bulma hilesi

Ortaokul da bizim hoca da aynı olayı yapıyordu bize mimiklerden anlaşılıyor dedi
  14. LEGØLAŚ

🔥İndirim Danone 180ml 6 Adet Süt 34₺🔥🔥

A101 şaşırtmıyor
Geri