Neler Yeni

Yüzük bulma hilesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan
Merhabalar, bizim lise kimya hocamızın bize oynattığı yüzük bulma hilesinden bahsedeceğim ben şahsen sırrını çözemedim çözebilen olursa söylerse çok sevinirim. Şimdi numaradan bahsedeyim, ilk olarak hocamız bize bir yüzük verip sınıf dışına çıkıyor sonrasında biz aramızda rastgele birine bu yüzüğü veriyoruz, hocamız sınıfa giriyor tek tek yüzümüze bakıyor ve yüzüğün kimde olduğunu istisnasız buluyor, bunu 3 kere denedik ve hepsinde buldu, sınıftan birisiyle anlaşıp kendine işaret verme ihtimalini düşündük ama sanırım öyle değil, tahminleriniz neler çok merak ediyorum, iyi günler.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Merhabalar, bizim lise kimya hocamızın bize oynattığı yüzük bulma hilesinden bahsedeceğim ben şahsen sırrını çözemedim çözebilen olursa söylerse çok sevinirim. Şimdi numaradan bahsedeyim, ilk olarak hocamız bize bir yüzük verip sınıf dışına çıkıyor sonrasında biz aramızda rastgele birine bu yüzüğü veriyoruz, hocamız sınıfa giriyor tek tek yüzümüze bakıyor ve yüzüğün kimde olduğunu istisnasız buluyor, bunu 3 kere denedik ve hepsinde buldu, sınıftan birisiyle anlaşıp kendine işaret verme ihtimalini düşündük ama sanırım öyle değil, tahminleriniz neler çok merak ediyorum, iyi günler.
Söyle Tahmin ettim Pisikolojik olarak jest ve mimikleri ile belli ediyor olabilir diye düsünüyorum.

Kara*

80+ Silver
22302_gold-miner.jpg

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
mimiklerden belli olur göz kaçırma, sınıfa girdiği an yüzük kimdeyse hocaya bakması, ayrıca yüzük kimdeyse otomatik olarak daha kıpır kıpır yada kazık yemiş gibi durursa da anlaşılır, yüzükte hile yoktur büyük ihtimal sınıfta biriyle de anlaşmış olabilir mimikler dışında.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
bulması ne kadar sürüyor, jest mimikleri iyi bilen birisi rahatça bulur bence

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Ortaokul da bizim hoca da aynı olayı yapıyordu bize mimiklerden anlaşılıyor dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan
kokusu var mı yuzugun
biz almadık öyle bir koku, ama bize ben kimyacıyım bulurum deyip göz kırptı pek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulması ne kadar sürüyor, jest mimikleri iyi bilen birisi rahatça bulur bence
bi 30 40 saniye falan çok değil hepimizin yüzüne bakıyor teker teker ama ben şahsen bunun şov olduğunu düşünüyorum sadece dikkat dağıtmak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

mimiklerden belli olur göz kaçırma, sınıfa girdiği an yüzük kimdeyse hocaya bakması, ayrıca yüzük kimdeyse otomatik olarak daha kıpır kıpır yada kazık yemiş gibi durursa da anlaşılır, yüzükte hile yoktur büyük ihtimal sınıfta biriyle de anlaşmış olabilir mimikler dışında.
ya sanmıyorum ardarda nasıl 3 kez bilecek bir insan hiç mi yanlış tahmin etmez

Mr.White

80+ Bronze
Bir kere de boş yere saklayın bakalım bulabiliyor mu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,545
Üyeler
168,311
Son üye