LehMecun isimli üyenin son içerikleri

1. L

Akerbilişim güvenilir mi?

N11 üzerinden en uygun satan satıcı. daha önce bu satıcıdan alışveriş yapan oldu mu, güvenilir mi?
  2. L

Ryzen 5 5600 Fiyat dahada düşer mi?

Yalışlıkla koymuslar siparişleri iptal ettiler diyorlardı. 1671462527 Blemedim düşerse iyi olur çünkü ram de alacağım ama düşmez kaçırırım diye korkuyorum.
  3. L

Yıl başndan önce peki indirime girermi
  4. L

Şu anda 2.870tl dahada düşermi? donanım arşivi ilerideki günlerde bir indirimden bahsediyor du acaba işlemci indirimide gelir mi yoksa almalımıyım?
  5. L

Ryzen 5 5600x için indirim beklenmeli mi?

Donanım arşivi 4-5 gün sonra indirim videosu atacağını söyledi belki girer indirime bekleyim bence 1hafta daha.
  6. L

Bu fiyatı yanlışıkla koymuşlar sanırım siparişleri iptal etmişler.
  7. L

Ryzen 5 5600x alacaktım fakat indirimleri kaçırdım. İndirime girermi yoksa şu anki fiyattan almalımıyım?
  8. L

❌İndirim Bitti! R5 5600x 1870tl kaçırmayın

Evet aynı şey bendede oldu ürün çıkar çıkmaz aldım 5sn de fakat ödeme alınmadı bencd yanlışlıkla eklediler.
  9. L

Jeletini açılmış ekran kartı iade edilir mi?

Sadece jeletinini söktüm. Güç kaynağım ile uyum sağlamadığı için iade etmek durumunda bulundum. 1670004501 Hayır kalkmadı.
  10. L

Sözleşmede; "Cayma hakkının geçerli olmadığı durumlar: ambelajı açılmış ürünler" falan diyor du.
  11. L

Tebilon'dan ekran kartı aldım. Sadece üstündeki jeletini söktüm. İade alırlarmı?
  12. L

PC satıp 2.el den ps4 pro almak.

Herkese hayırlı günler, bilgisayarım istediğim oyunların çoğunu kaldırmıyor. Bende bilgisayarı satıp ps4 pro almayı düşündüm (2.el olarak). sizce mantıklımı bilgisayarda yaptıklarım youtube girmek,Tarayıcıda gezinmek ve twitch izlemek. bunları ps4 te yapabilir miyim? benim aklımdan geçen...
  13. L

Arkadaşlar Hangi Hazır Sistemi almak daha mantıklı?

Hocam iki sistemde gaminggen.tr'nin.
  14. L

Arkadaşlar Hangi Hazır Sistemi almak daha mantıklı?

ULTIMA-6700XT'lı sistem daha iyi gibi.
  15. L

FİFA 22 oyuncu topu aldığında koşmuyor.

FİFA 22 Topu oyuncu aldığında koşmuyor yardım ederseniz sevinirim
Geri