Hazır konusu açılmışken bende fazla masraf etmemek için düz 9700 bekliyorum 9700x ile çok performans farkı olur mu acaba ?
Eğer fiyatı çok yüksek olursa en...
H7 kumaş b2039bg deri havfzalı sünger kalın ve çok rahat ses izalasyonu tahminimce 2 katı fazladır ayrıca h7 40mm sürücü diğeri 50mm miktofonunu bilmiyorum...
Doğrudur dediğim gibi hiç deneyimlemedim ama yine de kendim kontrol etsem içim daha rahat edecek gibi geliyor yada özellikle koyu renklerde iz yapması...
Kendi ısısını kendisi ayarlayan bir ütü hiç kullanmadım ama üzerinde kendi ısı ayarı olan bir ütü tercih ederdim yine . Alacak olanların buna dikkat...
İdare eder ama vrm faz ve güç girişi konusunda arkadaşın dediği gibi tuf b650 plus daha iyi olacaktır . yine de özellikle işlemci soğutucunuz da iyiyse pek...
Toz'da olabilir bozulmada ama yüksek ihtimalle bozulmuştur . bence garantisi var ise gönderin birebir değişim yapıyorlar . Bende msi gm41 kablosuz vardı...
hocam şöyle söyleyeyim kartınız tabii ki eski karttan daha iyi ama olay bir yerden sonra performanstan çok, satın alarak tatmin olmaya dönüyor. Orada...