Benim başıma gelse şahsen THH'ye gidelim, mağaza ceza almamak için ürünü yanlış gönderiyor. Yanlış girdiysen ürünü ve fiyatı iptal et kardeşim utanmadan 5...
Yahu bu teknoloji şirketlerindeki iş bilmezlik de ayrı bir boyuta ulaştı, burada çalışan insanlar yata yata maaş alıyor anlaşılan. Başlığı yanlış giriyor...
Ama şöyle birisi burada mediamarkt üzerinden iletişime geçtiğini belitti ve stokta yokmuş dedi, yinede eğer ki bu stok uyarısını görmeyip bu durumu yaşayan...
Hocam ben mi yanlış düşünüyorum ama benim fikrim thhye başvurulması. Normalde çoğu firma göndermez iptal ederdi ama şimdi mediamarkt gibi büyük bir firma...
Üstat ana kablom olarak kullanmicam. Bende spigen powerbank var yanında spigen type c kablo ile geldi ama 2 ay geçmeden ucu kirildi o yüzden markalı bir şey...
Arkadaşlar benim powerbankte kullanmak için type-cden type-cye kabloya ihtiyacım var. Powerbank spigen marka yanında spigen kablosunuda gönderdiler ama...
Çok sıcak bir fırsat değil biliyorum ama yine de son zamanlardaki en uygun fiyat.
Satıcı Mediamarkt.
N11'de tık hızında 300 TL kupon ile 4.530'a düşüyor...