Leozin isimli üyenin son içerikleri

1. Leozin

Öneri 600W PSU ÖNERİ LAZIM

Şimdi baktım da, ithalatçı Penta Teknoloji imiş zaten. Hepsi Burada'dan alırım teşekkür ederim.
  2. Leozin

yetkili satıcı diye ordan alcaktım ben
  3. Leozin

Elime yeni para geçti ve fiyatını arttırmışlar 2.800TL olmuş. Aynı fiyata bunu buldum da, sanırım yenilenmiş versiyonu oluyor bu. Bunu alsam daha mantıklı olur, değil mi...
  4. Leozin

1500 fark var 😢😂
  5. Leozin

Doğru diyorsun. Teşekkür ederim ben bunu alıyım, yoksa diğer parçalarım gidecek 😂
  6. Leozin

İyi gibi ama arkada kablo şişkinliği olsun istemiyorum ya
  7. Leozin

Zalman N5 MF kasanın içinden çıkan 600W 80+ PSU’yu kullanıyorum, ama sanırım artık ömrünü doldurdu. Acilen 160 mm'yi geçmeyen uzunlukta bir ATX PSU arıyorum. Bütçe 3000–3500 TL civarı. Yarı modüler olursa süper olur, ama bu bütçeyle bulunabiliyor mu pek emin değilim.
  8. Leozin

Görseldeki aparatın ismi ne arkadaşlar ?

kablo tepsisi, kablo tutucu falan
  9. Leozin

çözünürlük değişmiyor

Ekran kartını görmüyor olabilir mi acaba? Ben driver güncellerken, sürücüyü sildiğimde böyle oluyor genelde çözünürlük
  10. Leozin

Sıvı soğutma Yanlış mı takılmış? normal mi ?

Daha rahat devridaim olması için yukarıya takarlar genelde zaten.
  11. Leozin

Sıvı soğutma Yanlış mı takılmış? normal mi ?

Hocam baya yanlış takılmış... Ya üstte olur ya da egzoz fanın olduğu yer, veya ön panel kısmında. En iyi sonuç üstte olması
  12. Leozin

ekran kartı önerir misiniz ?

Max RTX 3070, RX6700XT olur bütçenize. 3070 bile olamayabilir RTX 3060 Tİ olur belki
  13. Leozin

İşlemci Güç Pini Girmiyor

bana da şaka gibi geldi ama gerçekten de 8 pini yarı yarıya takmış :oops:
  14. Leozin

ekran kartı önerir misiniz ?

hocam bütcesini max 8K yapabilirmiş, ona göre yazdım zaten ve 3080 ile darboğaz olasılığı var.
  15. Leozin

İşlemci Güç Pini Girmiyor

Videodaki 8 pin olduğu içindir. Sizinki 4 pin olduğu için bağlantıları birbirinden ayırıp, sadece 4 pin şeklinde takın.
Geri