hocam ayarlardan değiştirdinizmi 1080p olarakbilgisayarı açtım doğal çözünürlük 1024x768 olmuş nasıl 1920x1080 yapabilirim kendiliğinden olmuş valorant ta da değişmiyor nerdeyse çözünürlük maç bulunca falan 1024x768 oluyor kendiliğinden napabilirim
EVET ÖYLE OLDUNormalde masaüstü çözünürlüğün nedir? Kendiliğinden olmuş derken daha önce FullHD çalışıyorken bugün 720p mi oldu?
evet hocam ama restart attım hala aynıhocam ayarlardan değiştirdinizmi 1080p olarak
1920x1080 di dün kapadım bilgisayarı bugün açtım kendiliğinden 720p oldu restartladım hala aynıNormalde masaüstü çözünürlüğün nedir? Kendiliğinden olmuş derken daha önce FullHD çalışıyorken bugün 720p mi oldu?
hocam ayarlardan değiştirdinizmi 1080p olarak
böyle gözüküyorNormalde masaüstü çözünürlüğün nedir? Kendiliğinden olmuş derken daha önce FullHD çalışıyorken bugün 720p mi oldu?
Ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükle.EVET ÖYLE OLDU
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam ama restart attım hala aynı
1920x1080 di dün kapadım bilgisayarı bugün açtım kendiliğinden 720p oldu restartladım hala aynı
Alıntıyı görüntüle ekranda yazanböyle değildi eskiden monitörüm yazıyordu o da değişmiş napabilirim
böyle gözüküyor
bilmiyorum hocam dediklerinizi yapacağımEkran kartını görmüyor olabilir mi acaba? Ben driver güncellerken, sürücüyü sildiğimde böyle oluyor genelde çözünürlük
geforce experienceden yaptım olmadıDurumdan pek bişi anlamadım ama ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurar mısın, faydası olabilir.
ddu nedir bende yokDdu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükle.
geforce experienceden yaptım olmadı
ddu nedir bende yok